ik wil graag een tweede kindje mijn man niet

Online ZorgZus
  • #1

    Ik wil heel graag voor een tweede kindje gaan ,maar mijn man niet! Ik weet dat dit voor sommigen als een obsessie gaat klinken maar ik word echt letterlijk gek van mezelf! Ik zie alleen maar zwangere vrouwen!
    Als mijn eerste kindje een bultje heeft, denk ik gelijk O nu wil hij helemaal geen tweede meer! Ik kan me gewoon niet voorstellen dat mijn kleine meisje 'alleen' op zou moeten groeien! Mijn man heeft een broer en ik een zus en beide hebben we goed contact daarmee, dus dan ziet hij toch hoe fijn dat is! Ik wil niet zeuren om een kind want laten we wel wezen gaat niet om een nieuwe trui. Maar iets in mij wil dit gewoon zo graag dat het gewoon 80% van mijn dag beïnvloed. Heeft iemand dezelfde gevoelens en al een oplossing gevonden?

    Reageer
    #2

    Deze discussie wordt al lange tijd gevoerd op deze website op: http://www.dokter.nl/forum/Relatie-seksualiteit/124880-mijn-man-wil-geen-2de-kindje.......wat-nu.html

    Reageer
    #3

    mijn verhaal is weer iets anders...
    Ik heb nooit een tweede gewild omdat mij het "moeder zijn" heel zwaar viel. Heb pas na 2 jaar na d ebevalling mijn draai een beetje gevonden en sinsdien is de tijd omgevlogen. Mijn man droomde altijd van 2 kinderen, maar door mij als stresskip heeft hij die hoop laten varen en er vrede mee. Inmiddels is onze zoon bijna 5 jaar. Alles gaat hardstikke leuk bij ons, maar ja........ sinds een maand of 3 wil ik dus hééél graag voor een tweede kidje gaan.
    Mijn man vindt dat raar, dat ik nu opeens wel een tweede wil. Hij heeft zich er sinds een jaar geleden bij neergelegd dat het er bij één blijft en voor hem is dat punt uit!!
    (helaas kan ik me daar niet bij neerleggen...)

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    Mijn verlangen naar een tweede is zo groot dat ik voorgesteld heb dat als ik een tweede kindje ik dan eventueel wegga met de twee kinderen.
    erg he?
    kan het maar niet loslaten.

    Reageer
Reageer op: ik wil graag een tweede kindje mijn man niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief