Agressie tijdens sex

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik weet niet goed waar ik met mijn vraag terechtkan, dus probeer ik het hier maar.
    Ik schaam me ook te erg om hier met vriendinnen e.d over te praten.
    Sinds een paar maanden heb ik een nieuw vriendje, we kunnen het samen echt geweldig vinden en ik hou ondertussen van hem. Het enige obstakel is sex. Even ter informatie; hij is 2m10 met alles in proportie en ik ben amper 1m55.
    Ik weet niet zeker of het aan onze lengtes ligt, maar wanneer we vrijen doet het flink pijn bij mij.
    En vrijen kan je het ook niet echt noemen, want hij gaat keihard te keer en in zijn handen ben ik als een soort pop waarmee hij doet wat hij wil.
    Vaak wordt het ook gewoon eng, want hoe harder ik het uitschreeuw hoe geiler hij precies wordt. Is dit wel helemaal normaal? Als ik erover begin lacht hij het weg en zegt dat ik er wel aan zal wennen.
    En nogmaals, in de gewone gang is hij harstikke lief en hebben we het echt fijn samen.
    Maak ik me zorgen om niks of stel ik me enorm aan. Heeft nog iemand dit meegemaakt mss?

    Alvast bedankt,

    Liefs

    Reageer
    #2

    Hmm.. het klinkt niet goed om hieraan te wennen, hoor. Sorry, dat klinkt misschien wat stellig, maar zelfs iemand die betaalde seks levert zal de eis stellen dat het niet keihard is en pijnlijk aan kan voelen. Toch?

    Seks in een relatie zou een samenspel van 2 mensen moeten zijn. Op elkaar afgestemd zodat beiden zich fijn voelen. En zo klinkt dit echt niet. Dit klinkt alsof hij een fantasie uitleeft en jou daarbij vergeet.

    Ik hoop dat je je grenzen durft te gaan stellen. Want wil je dit zo houden? Tenzij het ook jouw fantasie is op momenten, dan kun je natuurlijk samen afspreken wanneer het zo te doen, en wanneer op een tedere en liefdevolle manier enz.

    (Erg naar om alleen al te lezen, ik kan me voorstellen dat het ook naar is om te voelen. Geeft me een raar gevoel over je vent)

    Reageer
    #3

    Je stelt je helemaal niet aan. Hij houdt gewoon geen rekening met jou.
    "hoe harder ik het uitschreeuw hoe geiler hij precies wordt." Dit is toch een teken dat hij blijkbaar wat MS trekjes heeft.

    "Als ik erover begin lacht hij het weg en zegt dat ik er wel aan zal wennen." Dat is dus foute boel. Zo hoort seks niet te zijn. Hij behandeld je een beetje als seksslaaf en dat moet je niet accepteren als je dat niet wilt

    "En vrijen kan je het ook niet echt noemen, want hij gaat keihard te keer en in zijn handen ben ik als een soort pop waarmee hij doet wat hij wil." Hier ga je dus een trauma aan over houden.

    Doorgaans zijn dit jonge mannen die te veel hardcore kijken en denken dat het normaal is wat ze in die films zien
    Je maakt je dus terecht zorgen

    Reageer
    #4

    Dank je wel voor de reactie's.
    Ik maak me dus niet zorgen om niks, dat is alvast een hele geruststelling.
    En nu je het zegt ,het lijkt idd dat hij wat sm trekjes heeft, zo houdt hij mijn haar vaak stevig in zijn vuist tijdens orale sex of knijpt mijn keel dicht terwijl hij me neukt.
    Dit is echt niks voor mij, ik hou hier helemaal niet van.
    Echt 1000 maal bedankt!!
    Ik ga uit deze relatie stappen. Dank je

    Reageer
    #5

    Het lijkt me een wijs besluit

    Reageer
    #6

    Heel fijn om te lezen dat je kiest voor jezelf! Krachtig ook.

    Sterkte met het vertellen dat je het uit maakt.

    Reageer
    #7

    Oei dat laatste is even wat duidelijker met de extra info mevrouwtje.

    Sowieso moet je aangeven wanneer het zeer doet bij je partner.

    Je doet het niet alleen om jezelf te plezieren

    Stel hij zou je keel niet dichtknijpen en dat soort dingen.

    Zou ik zeggen, weiger sex dan zolang hij niet wil luisteren.

    Ik weet niet hoeveel jullie van elkaar houden natuurlijk,maar praten is weer nr.1

    Als hij het weg lacht is foute boel. Als hij denkt dat je overdrijft, maar dreigt de relatie te verbreken en je schud hem daarmee wakker en hij snapt te moeten indammen, dan is het ook opgelost.

    Neemt hij geen genoegen....

    Reageer
    #8

    Hey, ik snap je verhaal en nee het ligt niet aan jou. Ik heb zelf een ex waarmee ik helaas uiteindelijk kinderen heb gekregen en die er ook van genoot om mij pijn te zien hebben. Dit kun je zien als misbruik. Iemand die van je houd luistert naar je als je pijn hebt en gaat niet nog even extra door of gaat doorzeuren tot hij zijn zin krijgt. Geloof me.. het wordt steeds erger en ze willen steeds meer en uiteindelijk hebben ze niet genoeg aan alleen jou. En dan kunnen ze zeggen: ik zou nooit vreemd gaan. Of sorry het ging per ongeluk. Trap er niet in, schaam je vooral niet en twijfel nooit aan jezelf, want hij ligt echt niet aan jou! Het enige waar je je straks voor kunt gaan schamen is waarom je alles veel te lang hebt gepikt, dus ik hoop dat je de goede dingen en de slechte dingen tegenover elkaar zet en over nadenkt: ben ik wel echt gelukkig, is dit het beeld wat ik vroeger had van een relatie? Zou ik gelukkiger kunnen zijn? Stel jezelf die vragen maar eens en echt.. praat erover met iemand. En op het moment dat je bang bent dat ze van alles van hem zullen denken  en zeggen maak het toch uit, dan moet je jezelf afvragen waarom ze dat zeggen. Wat als iemand waar jij goed mee kunt in jouw schoenen zou staan?  Ik hoop wel dat je inziet dat het echt niet aan jou ligt!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Agressie tijdens sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief