mijn man raakt me niet meer aan

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo, ik zit met een probleem. Mijn man slikt sinds bijna 2 jaar Setraline. Sindsdien is hij impotent, zegt hij, en heeft hij geen zin meer in seks.

  Ik heb dat wel en wil het liefst wel elke dag maar moet me in houden. Ik weet niet wat ik hier mee aan moet. Ik word er steeds radelozer door en kan hem ook niet zeggen dat ie met die medicijnen moet stoppen. Dat heeft ie al eens gedaan maar dat ging dus mis. Hij heeft PTTS.

  Dus is hij weer begonnen, helaas. Ik zeg hem wel eens er zijn ook andere manieren hoor, ik heb wel die gevoelens nog, maar daar gaat hij dus niet op in. Dat kan hij niet, zei hij een keer.

  Wat moet ik hier nu mee? Toch maar een vriendje er bij nemen voor de lekkere seks? Ik weet het niet meer hoor. Ik voel me alleen en verlaten. Wie weet hier een oplossing voor? Een radeloze vrouw

  Reageer
  #2

  Ik kan en wil dit topic niet serieus nemen. Als je zo zorgeloos bent over je relatie kun je beter een andere site over nieuwe relaties bezoeken.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Ik neem dit wel serieus, want ik ken het probleem.
  Ik ben 33, sinds 3 jaar samen met mijn inmiddels man. Hij is 36 en gebruikt sinds 2jaar seroxat.
  Toen wij elkaar net kenden, sprongen de vonken ervan af, om het zo maar even te zeggen.
  In de loop der tijd, nam zijn zin in sex drastisch af. We hebben al wat keren ruzie daarover gehad. Maar een man praat er niet over, terwijl ik er wel over wil praten.
  Ik word er soms ook radeloos van, nu hebben we al bijna 4 maanden geen sex meer gehad, en in het begin maakte ik me heel vaak heel boos. Na verloop van tijd, word ik er ook gevoelloos van, al verlang ik soms terug naar andere tijden die niet passen in onze relatie.
  Advies kan ik je niet geven, misschien zou je man af kunnen bouwen of een medicijn op natuurlijke basis kunnen gaan gebruiken.
  Ik wens je heel veel sterkte toe, en vooral blijven praten, want het gaat ook over jouw gevoelens die jij niet kwijt kan.

  groet Piopo

  Reageer
  #4

  Hai Piopo, ik herken dit. Enerzijds wil je graag je partner respecteren, en anderzijds kom je misschien tekort. Ik vind de oplossing om er samen over te blijven praten een hele goede. Zo heb je de meeste kans om een ontwikkeling te blijven zien. Sterkte gewenst allebei!

  Reageer
  #5

  Seroxat kan het libido negatief beïnvloeden. Zijn jullie al samen bij de huisarts geweest?

  Reageer
  #6
  Reageer
  #7

  ik begrijp je volledig,
  mijn man en ik zijn vijf jaar samen en in plaats van elke dag seks, mag ik nu blij zijn met 1 keer per maand; ik zeg dan hoe slecht hij me laat voelen, door zijn constante afwijzingen, maar daar gaat hij niet op in. hij denkt alleen aan zichzelf heb ik de indruk.
  ik denk er vaak aan om een affaire te beginnen, maar dat is moeilijk want ik hou echt van hem.
  Nu zijn we naar een therapeute aan het gaan en ik hoop dat het gaat helpen,

  veel sterkte in elk geval.

  Reageer
  #8

  Het is belangrijk dat jullie allebei hardop zeggen wat je van elkaar wilt en verlangt. Dan kunnen jullie duidelijk krijgen wat je voor elkaar kunt betekenen. Op dit moment lijkt de communicatie wat langs elkaar heen te gaan. En op basis van die onduidelijkheid beslissingen nemen die consequenties kunnen hebben, is niet het probleem bij de kern aanpakken.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #10

  hoi ik heb het zelfde probleem maar ik ben een man en m`n vrouw heeft geen zin meer ik heb er diverse malen over gepraat maar het gaat de doofpot in en de relatie is verder echt leuk met 3 kids dit wil ik nooit opgeven mischien ?? kunnen we elkaar helpen sorry dat ik het vraag

  Reageer
  #11

  Neem een vriend. Je hebt recht op sex. Recht. Een ander kan en mag het niet ontnemen. Als ik jouw man was zou ik je uit liefde laten reden met een ander. Ik zou niet durven het je te verbieden. Wie dat wel doet is een bezitterige egoïst.

  Reageer
  #12

  Raar. Ik wil ook geen sex, maar als mijn vriend het buiten de deur doet dan ga ik van hem af.

  Reageer
Reageer op: mijn man raakt me niet meer aan
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief