Tussentijdse bloeding

Online ZorgZus
  • #1

    Vorige week heb ik seks gehad met een jongen. Dit ging niet echt heel zachtjes. 2 dagen na de seks ging ik in eens bloeden ( ik hoef pas over 2 weken ongesteld te worden ). het is ook geen gewoon bloed maar oud bruin bloed. Dit houdt nou al een week aan en ik heb ook pijn in me onderbuik. Wat zou dit kunnen zijn en moet ik hiermee naar mijn huisarts? Ik maak me zorgen.

    Reageer
    #2

    Hai,
    Ik heb sinds een paar dagen last van tussentijdse bloedingen en het ruikt daarnaast ook nog. Ik heb wel vaker hier last van gehad, maar nooit dat het zo rook. Wat kan dit betekenen?
    Ik gebruik sinds 4 maanden de diane 35 weer, maar heb een maand geleden een stopmaand gehad. Dat heb ik gedaan omdat ik die maanden ervoor ook last had van tussentijdse bloedingen. Maar toen heb ik de pil niet ingenomen op de eerste dag van mijn menstruatiecyclus. Dus ik dacht dat het toen te maken had met een ontregeling van mijn cyclus. Nu heb ik de pil wel op de juiste manier ingenomen (op de eerste dag van mijn menstruatie). In mijn stopmaand heb ik nog wel de morningafterpil gehad, aangezien ik onveilig seks heb gehad met mijn vriend. Daarna ben ik wel weer gewoon ongesteld geworden.
    Waarmee heeft mijn ruikende tussentijdse bloedingen te maken? Is het gewoon een hormonale ontregeling, is het een ontsteking of is het een soa? Wie kan me hierbij helpen?

    Reageer
    #3

    hier kan een forum niet mee helpen. Je zult je gewoon moeten laten testen of je een soa of iets anders hebt, dus even naar de huisarts. Brenda

    Reageer
    #4

    Als jij je pil niet op een normale manier slikt dan krijg je tussentijdse bloedingen, je cyclus is ook echt nog niet hersteld op het moment dat jij de eerste pil van een nieuwe strip in neemt. De morningafterpil gooit je systeem dan nog eens door elkaar. Als ik je een tip mag geven... gooi je cyclus niet te vaak overhoop. Dit kan consequenties hebben, je hormoonhuishouding is in de war.
    Als het lijkt op afscheiding die van kleur/geur is veranderd raad ik je aan een soatest te doen..

    Groetjesss en succes

    Reageer
    #5

    Misschien is een ander voorbehoedsmiddel ook een idee als je niet zo een 'pilslikker' bent. Zelf gebruik ik de nuvaring, voor mij een enorme uitkomst!

    Reageer
    #6

    ik heb eigelijk een vraagje, ik heb nu al geruime tijd last van bloedingen ik kan het geen menstruatie noemen , het is telkens maar een bl oeding heel hevig en dan weer een paar dagen niet, tevens voortduren pijn rechts in de onderbuik...
    heeft iemand hier een antwoord op...

    Reageer
    #7

    Hallo,
    Hier kan ik niet echt een antwoord op geven. Het enige dat ik je kan aanraden is dat je direct een afspraak maakt bij je huisarts! Het is erg vervelend om met zulke problemen naar je huisarts te gaan, maar het is wel het beste.
    Het zou kunnen zijn dat er iets niet goed zit in je baarmoeder. Dat er eventueel een "vleesboom" (wild vlees) groeit waardoor het bloed.
    Heel veel succes!

    Reageer
    #8

    Oh sorry voor de onduidelijkheid. Ik had geschreven dat ik in week 1 2 pillen was vergeten en normaal gesproken krijg ik als ik een pil vergeet binnen een paar dagen een tussentijds bloedinkje dat was nu niet het geval.

    Zou dit om een bepaalde reden kunnen zijn of is het gewoon toeval dat ik nu geen tussentijdse bloeding kreeg? Ik bedoel dus niet in de stop week maar binnen een paar dagen na het vergeten.

    Bedankt voor de reacties alvast!

    Groetjes Demi

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik slik elke keer de pil 2 maanden door, normaal gesproken heb ik nooit last van tussentijds bloedverlies, nu heb ik sinds een week of 2 last van bloedverlies en bruinachtig slijm. dit is niet in de periode dat ik eigenlijk ongesteld zou moeten worden, want ik moet het volgende week weer worden. Wat kan dit zijn? kan het zijn dat ik ondanks dat ik de pil slik zwanger ben?? ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜•

    Reageer
    #10

    Waarschijnlijk heb je een doorbraakbloeding, dit is onschuldig maar kan voorkomen wanneer je regelmatig je pil doorslikt. Houdt deze bloeding langer aan of als deze heftiger is als je normale menstruatie neem dan contact op met je huisarts.

    Reageer
    #11

    maar ik slik depil helemaal niet door en bij mij is dit dus ook aan de hand zit midden in me pilstrip en opeens een bloeding veel bruiner en slijmeriger en ook meer afscheiding hoe kan dat dan????

    Reageer
    #12

    Als je de pil doorslikt, kan het inderdaad een tussentijdse bloeding veroorzaken, niks om je zorgen over te maken hoor! Je kan alleen zwanger zijn als je de pil een paar keer vergeten bent in de 1e of 2e week!

    Als je de pil niet doorslikt en je hebt alsnog een donkere afscheiding, kan het zijn dat je een te 'lichte' pil hebt. Zelf slikte ik de microginon en ik had hetzelfde probleem.
    Ik ben nu aan een andere pil en het werkt perfect!
    Je moet hiervoor wel even langs de huisarts.
    Er is geen reden om bang te zijn, hij/zij maakt dat soort dingen elke dag mee!

    Reageer
    #13

    [i]Als je de pil doorslikt, kan het inderdaad een tussentijdse bloeding veroorzaken, niks om je zorgen over te maken hoor! Je kan alleen zwanger zijn als je de pil een paar keer vergeten bent in de 1e of 2e week!

    Als je de pil niet doorslikt en je hebt alsnog een donkere afscheiding, kan het zijn dat je een te 'lichte' pil hebt. Zelf slikte ik de microginon en ik had hetzelfde probleem.
    Ik ben nu aan een andere pil en het werkt perfect!
    Je moet hiervoor wel even langs de huisarts.
    Er is geen reden om bang te zijn, hij/zij maakt dat soort dingen elke dag mee![/i]

    thanx maar ik slik deze pil al wat jaartes 10 ofzo kan het dan ook voorkomen dat ik opeens een tussenbloeding krijg???

    Reageer
    #14

    Ja, dat kan heel goed!! Je lichaam kan te veel "gewend zijn" aan de pil. Ik heb bijna 15 jaar dezelfde pil gehad en ik had dezelfde klachten als jij. gewoon even langs de huisarts, want dit is toch alleen maar vervelend?

    Reageer
    #15

    uhm ja das waar maar ik wacht het eerst wel ff af want ik slik ook medicijnen waardoor je een tussen bloeding kan krijgen enne mn eigen huisarts is op vakantie maar bedankt ie ieder geval

    Reageer
Reageer op: Tussentijdse bloeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief