Wordt 17-23 jarige in relatie geaccepteerd?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb dus iemand leren kennnen die een stuk jonger is dan mij (17) zelf ben ik 23 en totaal schelen we 6,5 jaar. Is dit acceptabel als relatie of is dit een te groot leeftijdsverschil op zo’n jonge leeftijd?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Volgens de wet mag het,als jou partner wilsbekwaam is en er vrijwillig in toestemt een relatie met jou te hebben.
    In hoeverre het door je omgeving geaccepteerd wordt,zul je zelf waarschijnlijk het beste weten of ondervinden.
    De ene 17 jarige is volwassenener dan de de andere en ik denk dat het ook van (levens) ervaring van beide partners afhangt.
    De enige manier om er achter te komen hoe het zal gaan,is het samen proberen.

    Reageer
    #3

    Levens ervaring hebben we beide wel allebei een flink medisch verleden, verlamming en near death experience en al! Dus daarom denk ik dat we goed klikken omdat we allebei vrij veel hebben mee gemaakt op jonge leeftijd. Ondanks dat het wel 2 verschillende levens delen zijn (ik bayby/peuter) en de ander iets recentelijker.

    Reageer
    #4

    Niet alles is in beton gegoten. Ik ben al vele jaren met mijn meisje samen, maar toen ik haar voor het eerst ontmoette was ik 18 en zij 14. Tal van meiden zaten achter me aan, maar daar was ik niet echt in geïnteresseerd. Maar toen ze me voor het eerst benaderde was ik op slag verliefd. Een lief, mooi, elegant en bescheiden meisje. Maar al snel had ik door dat het veel meer was dan dat. Ze was zo veel verder dan ik en ze heeft me met de nodige problemen geholpen en gesteund. Heel veel van haar geleerd en ze heeft een man van mij gemaakt. Niemand vond het gek dat we samen waren omdat we zo goed bij elkaar pasten. En dus nog steeds.

    Reageer
Reageer op: Wordt 17-23 jarige in relatie geaccepteerd?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief