Wat moet ik met deze jongen!?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik weet niet of ik deze vraag hier eigenlijk kan stellen maar ik kan op het moment geen andere forum bedenken en ben echt radeloos.
    Ik ben nu een half jaar aan het daten met een jongen aan het begin was alles echt perfect. Nu begin ik gevoelens te krijgen voor ‘m maar wanneer ik ‘m dat vertel zegt hij dat ie het te snel vind en ik merk dat hij ineens niet echt meer geïnteresseerd doet.
    We hebben wel seks samen en dat is altijd fijn, hij kan ook super lief zijn alleen het lijkt alsof wanneer ik “enthousiast” word met dingen hij ineens afkapt en wanneer ik hem een beetje links laat liggen hij ineens wel interesse toont.
    Alsof ik nooit over m’n gevoelens mag/kan praten bij hem omdat ik dan te soft ben.
    Altijd als ik ergens normaal over begin over een bepaald onderwerp dan krijg ik gelijk je moet niet zo stressen en zeuren en valt gewoon geen gesprek te voeren hij maakt me soms echt letterlijk gewoon gek dat ik soms zelfs aan mezelf begin te twijfelen.
    Ik weet het het klinkt echt ziekelijk allemaal en dat ik ermee verder blijf gaan is ergens ook niet slim maar liefde maakt letterlijk blind en soms wat je hoofd al weet wilt je hart nog niet geloven en ben ook ergens gek op ‘m omdat als we het leuk hebben hij ook echt super leuk is.
    Maar soms lijkt het alsof hij met mijn gevoel speelt. Ik kan gewoon moeilijk afstand nemen van iemand waar ik verliefd op ben.

    Weet iemand waarom hij zo doet en ligt dat aan mij want ik twijfel soms echt aan mezelf en weet er gewoon geen raad mee.

    Groetjes Manon

    Reageer
    #2

    De beste man lijkt 'vermijdend gehecht'. Wel seks, geen commitment moet je ook maar willen. Dat gaat niet echt veranderen

    Reageer
    #3

    Hoe oud zijn jullie?

    Reageer
    #4

    wel de voordelen willen hebben maar niets anders... Goed over nadenken.

    Reageer
Reageer op: Wat moet ik met deze jongen!?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief