vriendin zwanger

Online ZorgZus
  • #1

    Zwanger & Eindeloos Veel Zin In Seks:

    Op zich geen reden tot klagen, maar ben wel bezorgd gezien het volgende: mijn vriendin 23, en ik 27, wonen nu 2 jaar samen. Het gaat geweldig, op alle fronten, zeker ook bij sex. Echt niets te klagen. Wij zijn beide grote liefhebbers van goeie vrij partij. Geluk is helemaal compleet sinds mijn vriendin zwanger is... nu al 7 maanden (baby komt eind mei).

    En hier komt het...
    Ik ken wel de verhalen over zwangere vrouwen die een bijna niet meer te stillen honger naar seks krijgen... maar mijn vriendin overtreft denk ik alles. Ook in haar voorkeuren / dingen die ze graag doet / lijkt ze meer en meer extremer te worden. Nogmaals, er zijn voor mij nog geen grenzen overschreden (waar ik niet aan mee wilde doen) maar een beetje zorgen maak ik me wel.

    Is dit normaal en/of blijft dit zo?
    Wie heeft daar ook ervaring mee?

    Reageer
    #2

    Hahahah wat wil je nu nog meer, zou ik haast zeggen, maar goed dit is wel serieus dus.

    Tijdens de zwangerschap is de clitoris gevoeliger dan anders en een orgasme voelt ook veel heftiger. Uit eigen ervaring weet ik dat ik ook meer behoefte had aan sex, dus misschien zijn het wel de hormonen.

    Succes..

    Groetjes
    Claudia

    Reageer
    #3

    Zo leer je je vriendin steeds beter kennen... Vrouwen en hormomen, volegns mij kun je daar de dikste boeken over schrijven zonder dat er iets in staat... Succes ermee, en met wederwijds respect kom je een heel eind.

    Reageer
Reageer op: vriendin zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief