Jeuk en pijn aan vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb vaker last van jeuk aan mijn vagina. Het vocht in mijn vagina is dan meer en jeukt heel erg en kan zelfs branden. Door het krabben doet mijn vagina nog meer pijn.

    Dit heb ik vaker gehad en ging vanzelf weg, maar nu heb ik een nieuwe vriend en heb ik er weer last van. Het lijkt wel of het niet weg gaat. Als de jeuk minder wordt zijn de lipjes heel droog en "kapot" wanneer ik denk dat dat minder wordt krijg ik weer erge jeuk.

    Wat moet ik doen???
    Groetjes

    Reageer
    #2

    Lijkt op een bacteriéle vaginose, of een SOA. Maar misschien ook wel een schimmelinfectie. ga even naar je huisarts en laat er naar kijken.

    Reageer
    #3

    Ik heb hier zelf ook last van gehad. Ben toen naar de huisarts voor geweest en kreeg ik van die balletjes mee (medicijnen) die ik in mn vagina moest stoppen. Het was zo over. was volgends mij schimmelinfectie.

    Reageer
    #4

    Bedankt voor de reactie!!

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Jeuk en pijn aan vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief