Niet opgewonden tijdens seks

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    Ik zit er als 21-jarige man erg mee dat ik te weinig opgewonden raak van seks.
    Ik geniet van het voorspel, raak opgewonden van de aanrakingen, de spanning en het knuffelen, maar zodra de kleding uitgaat en mijn partner mij aftrekt of oraal bevredigd voel ik het nauwelijks. Hetzelfde gebeurt tijdens het neuken. Mijn penis lijkt dan niet meer gevoelig. Hij gaat er wel in en uit, maar daar voel ik weinig van. Ik moet me dan enorm focussen, soms zelfs aan iets anders denken om echt geil te blijven/worden. En klaarkomen is al helemaal een flinke opgave.

    Ik masturbeer vrij veel in mijn eentje, dan weet ik precies hoe ik mijzelf moet bedienen en kan ik klaarkomen binnen een paar seconden. Dan is mijn penis wél gevoelig voor aanraking.
    Kan het zijn dat ik te veel masturbeer waardoor seks tegenvalt? Is dit iets psychisch? Kan ik hier iets aan doen?

    Reageer
    #2

    Te veel masturberen kan daar zeker mee te maken hebben. Je penis is te zeer gewend geraakt aan een bepaalde manier van klaarkomen en stimulatie.

    Reageer
Reageer op: Niet opgewonden tijdens seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief