Buttplug!

Online ZorgZus
  • #1

    Hi! Gekke en aparte vraag, maaaar;

    Ik wil samen met mijn vriend wat meer gaan experimenteren en heb na aanleiding van zijn wens na ik weet niet hoeveel tijd toch maar zo’n ding besteld. Was namelijk anti achterkant (angst dat er poep mee komt, maar zowel hij zei, deed het best vaak met zijn ex zo en op internet is terug te lezen dat dat normaal is), maar af en toe deed hij er wel is een vinger in en werd er zelf toch benieuwd naar.

    Heb speciaal n silicone anker model met ring besteld (veiligste keuze, diegene met het diamantje, hoe leuk ook, kunnen er blijkbaar in schieten. Nee dankje). Maatje S, net erin gekregen, alleen voelde ik eigenlijk niets? Los van het momentje “oh oh moet ik nou poepen?” Alleen schijnt iedereen die te hebben haha.

    Nu vraag ik mij dus af, wat voor nut heeft het bij vrouwen? Bij mannen stimuleert het hun P spot en die vinden het geweldig om iets in het achterwerk van hun bedpartner te zien, maar bij vrouwen?

    Het is meer zo dat ik graag anaal wil proberen, maar als ik niets speciaals voel wil ik ook geen evt pijn riskeren.

    Iemand raad?

    Reageer
    #2

    Misschien eens op een "seks"forum kijken

    Reageer
Reageer op: Buttplug!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief