Morning-afterpil

Online ZorgZus
  • #1

    Goedendag,

    Mijn vriendin is 29 november ongesteld geweest t/m 3 december. Op 13 december hebben we seks gehad en het condoom was gescheurd. 18 uur later heeft ze de morning-afterpil geslikt en 20 december is ze gaan bloeden t/m 23 december. Volgens haar was haar bloed toen lichter (in hoeveelheid) maar leek op een gewone menstruatie met klonten, op de laatste dag was het wel wat donkerder. Volgens haar app zou ze 2 januari ongesteld worden, het is inmiddels 6 januari. Zou het kunnen dat haar menstruatie al op 20 december was? Ze is ontzettend onregelmatig, soms is haar cyclus 17 dagen, dan 28, 39 en het is wel eens voorgekomen dat ze na 46 dagen pas ongesteld is geworden.

    Reageer
    #2

    Ze heeft dus al een bloeding gehad als gevolg van de MAP. Dan kan het zo zijn dat de menstruatie daarna uitblijft of veel minder is.
    "Volgens haar app zou ze 2 januari ongesteld worden, het is inmiddels 6 januari." Als ze zo onregelmatig ongesteld is, dan heeft zo'n app totaal geen zin.

    Reageer
    #3

    Vrij duidelijk, maar hoe groot zou de kans op zwangerschap zijn denkt u?

    Reageer
    #4

    Ik denk dat die kans wel heel erg klein is

    Reageer
Reageer op: Morning-afterpil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief