Spontaan orgasme bij schrikken/stress

Online ZorgZus
  • #1

    Beetje vreemd... titel zegt het al, maar ik krijg dus soms spontaan een orgasme als ik me ergens druk over maak. Vroeger had ik het als jong meisje ook vaak als ik bv in de touwen klom of op mijn rug in het zwembad dreef. Ook herinner ik mij een keer tijdens een proef werk dat ik niet op tijd af kreeg, dat ik daar heel gespannen van werd en ineens midden in de klas een orgasme kreeg. Is dit normaal? Tis nou niet t meest bespreekbare onderwerp tijdens een verjaardag haha.
    Ben wel benieuwd of er mee me dames zijn die dit herkennen.

    Groetjez

    Reageer
    #2

    Ik heb dit ook weleens gehad op vreemde momenten. Het heeft op dat moment niet zozeer met seks/seksuele verlangens te maken, maar met spieren die zich onbewust aanspannen. Bijvoorbeeld omdat je gespannen/zenuwachtig bent. Of omdat je inderdaad bewust of onbewust bepaalde bewegingen maakt met je buik of benen. Dat kan onbedoeld stimulans geven.

    Reageer
    #3

    Oh haha. Bizar toch ! ?

    Reageer
    #4

    Ja, ik heb dit ook. Ik had dit voor het eerst al een keer in groep 4 toen ik als enige een handenarbeidopdracht niet voor elkaar kreeg. Ik kreeg daar zoveel stress, angst en onzekerheid van dat ik een orgasme kreeg. Op zo'n jonge leeftijd al.

    Later heb ik dit ook meerdere keren gehad. Vaak als ik me erg onzeker of gespannen voel. Ook als ik erg moe ben of bijvoorbeeld een kater heb, kom ik sneller klaar. Het lijkt wel hoe slechter ik me voel, hoe beter het lukt. Heel raar 🤣

    Reageer
    #5

    Ja ik heb dit ook en vond bij mij precies zo plaats de eerste keer als bij jou Elly, met touw klimmen. Inmiddels ben ik bijna zestig en heb het bij ieder plotseling stress moment in mijn werk of bij langere periodes met veel stress.
    Heel bizar inderdaad en onhandig in veel situaties om op een droogje klaar te komen.
    Blij dat ik toch niet de enige ben. Kon er nooit iets over vinden op het internet.

    Reageer
Reageer op: Spontaan orgasme bij schrikken/stress


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief