Vriend vindt mij niet echt mooi

Online ZorgZus
  • #1

    hallo
    Ik ben een jong meisje van 18 die nu al een tijdje een relatie heeft. In het begin leek alles wel goed te gaan, maar met de tijd merk je dat er veel verschild. Ik ben best onzeker over mijn uiterlijk en dat komt ook een beetje omdat mijn vriend mij niet laat merken dat hij me mooi vind, behalve dan als we in bed zijn maar ja, dat gaat dan over mijn lichaam.Ik krijg nooit eens een complimentje van hey wat zie je er mooi uit of wat ben je mooi aangekleed. Ik krijg meer complimente van onbekende mannen dan van mijn eigen vriend. Erg toch? toen ik het er met hem over had werd hij dan beetje geïrriteerd zeg maar, ik vroeg dan meestal van, vind je mij wel mooi? wrm krijg ik geen compliment enzo... en met de tijd ben ik daar gwn mee gestopt omdat je dan toch niet wilt dat hij jou complimenten geeft gewoon omdat je ernaar vraagt. Je kan wel zeggen ja anders zou hij niet met jou zijn. Dat is niet helemaal waar. Sommige zijn samen puur omdat er een goeie klik is of omdat uiterlijk hun niet interesseert. Ik weet wel dat uiterlijk hem wel intereseert, omdat hij net zoals alle jongens naar verschillende meisjes keek op insta(plastische chirurg) enzovoort. Heeft iemand hier ook problemen mee? ik voel me daar vaak onzeker over en triestig. Ik wil het ook met niemand over hebben en al zeker niet met mijn eigen vriend omdat ik zijn reactie toch ken.

    Reageer
    #2

    Ik probeer echt altijd mijn best te doen om er mooi uit te zien ,dan denk ik altijd van oke hopelijk vindt hij me vandaag mooi, hopelijk vindt hij mijn outfit mooi. En dan krijg ik zo een opmerking van waarom heb je dit aan? waarom zoveel make up? waarom is jou haar zo stijl er zit geen volume in. Terwijl ik van nature veel haar had, maar ik heb veel haar verloren wat mij super onzeker maakt.Of ik stuur soms fotos, videos van me zelf en ik krijg daar letterlijk en figuurlijk soms geen antwoord op. Ik voel me daar super triestig bij en ik denk altijd van waarom ben ik gewoon niet anders. Het raakt mij echt wanneer ik opmerkingen krijg, terwijl ik juist mijn best heb gedaan en ik overdrijf dan niet. Ik hou het vaak simpel niet te simpel maar gewoon leuk. Ik denk daar elke dag aan zeker als ik andere koppeltjes zie en ik zie hoeveel complimenten ze krijgen, dan denk ik echt van waarom is dat niet zo bij mij? ?

    Reageer
    #3

    Hey,

    Het antwoord wat ik ga geven wil je denk ik liever niet horen, hoewel je het eigenlijk zelf ook al een beetje genoemd hebt.

    Zoals ik jou verhaal lees, gaat het jou vriend meer om wat er in bed gebeurd dan om jou als persoon......hij gebruikt je eigenlijk dus voor zn eigen pleziertjes.

    Jij hoeft niet te veranderen, zeker niet voor hem. Want hij zal in zijn gedrag ook niet veranderen, wat je ook doet.

    De enige manier om deze situatie te veranderen, zal waarschijnlijk bij hem weg gaan zijn, je verdient beter dan hoe je nu behandeld wordt! Op deze manier doe je je zelf tekort en ben je onzeker en verdrietig terwijl de oorzaak bij je vriend ligt. Een relatie moet van 2 kanten komen en zo klinkt het bij jullie niet echt. Is je vriend misschien  ouder dan jij?

    Groetjes Suzan

    Ps En als het idd zo is dat hij jou gebruikt, ligt dat ook niet aan jou hoor! Dat is ons allemaal ooit overkomen, je leert ervan en het overkomt je niet weer, de volgende keer herken je het en kun je gelijk weglopen.....

     

     

     

     

    Reageer
    #4

    hey suzan

    Bedankt dat je me hebt willen helpen.

    Ik weet dat hij me ni gebruikt. Waarom? ik ken hem nu eenmaal super lang het is echt een oprecht goeie jongen. Hij doet echt super veel voor mij en is er altijd voor mij. Het enige probleem is dat hij mij ni toont dat hij me mooi vind. In bed bedoel ik dan dat hij zegt van je hebt echt een mooi lichaam enzo..dat is wel leuk om te horen, moest hij dat ook al niet zeggen dan zou ik het gehad hebben, maar soms denk ik van en ik mijn gezicht gewoon waarom krijgt die geen complimentjes. Ik weet dat ik niet met hem ga kunnen spreken daarover. Hij denkt dan altijd dat ik ruzie zoek dat ik overdijf, volgens hem krijg ik wel complimentjes. en daarbij ik wil niet dat hij opeens zegt van wat ben je mooi dit en dat omdat ik het gevraagd heb. Hij heeft me vaak aan mijn eigen zus vergeleken? Zo lelijk zie ik er niet uit. Ik krijg vaak complimentjes van meisjes op school of van mannen op straat die mijn nummer willen ofzo, maar eerlijk gezegd boeit dat me echt niet. Het is veel leuker en oprechter als je een compliment krijgt van jou eigen man, vriend. Dat maakt mijn dag gewoon af dan weet ik van oke ik zie er leuk uit voor hem ma ja?

    Reageer
    #5

    Hey,

    Als je zeker weet dat hij je niet gebruikt en je echt met hem verder wilt, dan moet je denk ik accepteren dat hij zo is zoals hij is, als je zelf al zegt dat er over praten niet helpt.

     

    Reageer
    #6

    Tja, het probleem is dat jij graag complimenten wil en dat jouw vriend ze niet kan of wil geven.  Dat lijkt me niet eens het ergste probleem als ik het zo lees...

    Erger is dat hij je afkraakt!! over je make-up, je haar, kleding etc. Je stuurt foto's met de hoop een leuke opmerking. Hij stuurt niets terug. Dit klinkt niet als een lieve, gezellige, leuke, warme vriend.

    Al zeg jij dat hij zo goed is voor je. Misschien ben je toch echt wel blind in dit hele verhaal. Je bent goed zoals je bent en laten afkraken door je vriend en al dat negatieve is gewoon belachelijk.

    Afkraken, negatief over jou, denigrerende opmerkingen: dit moet je niet meer pikken. Ga met hem in gesprek en als hij dat blijft doen zou ik de relatie verbreken.

     

     

    Reageer
    #7

    Ik denk niet dat ik zo blind ben!

    Hij is inderdaad iemand met een goed hart.

    Ik wil hem daar niet voor aanspreken omdat ik zijn reactie al ken en dat heeft jammer geen zin en dat maakt mij ook gewoon triestig.Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het zelf niet normaal vindt dat hij me soms afkraakt zeg maar. Ma ja dat heb je nu eenmaal als je met een eerlijk mens bent. Wat mij eigenlijk zorgen maakt is het feit dat hij geen complimentjes wilt geven omdat hij me mischien gewoon niet echt mooi vind. Want moest ik nu weten dat hij me echt mooi zou vinden dan zou ik dat niet eens zo erg vinden. Zoals ik eerder zei, heeft hij me wel eens vergeleken met mijn zus. « waarom draag je ook niet hetzelfde als haar . Waarom doe je ook niet evenveel make up als haar. Terwijl ik en mijn zus net hetzelfde zijn. Ik denk dat hij veel te veel op instagram is geweest waardoor hij een bepaalde beeld van meisjes heeft gekregen dat alles er mooi moet uitzien. Fotos kan je natuurlijk bijwerken, make-up op fotos lijkt veel mooier dan int echt. Meisjes die hun lippen hebben laten spuiten extensions dragen. nieuwe borste nieuwe kont en noem maar op...

    Reageer
    #8

    Je moest eens weten hoe erg, triestig, lelijk, ongemakkelijk ik mij voel wanneer ik mijn best heb gedaan om er mooi uit te zien en dan denk ik van oke. Ik doe dit aan hij gaat da vast wel mooi vinden of ik doe eens wat minder make up op, ik breng een beetje volume in mijn haar. Dan komt die aan met een raar blik en gelijk tege mij zegt wa the fuck heb jij aan en wrm zoveel make up terwijl ik echt weinig make up draag, en dat hij dan gewoon niet eens effe naar mij kijkt om te tone da hij mij beetje mooi vind.

    We ware eens aan het wandelen en ik zag dat hij naar mij keek en ik ben da ni gewoon dus ik vroeg van wat is er waarom staar jij de hele tijd?Waarop hij antwoorde « nee niks « , oke ik dacht mischien vindt hij me mooi. Paar dagen later tijdens een ruzie heeft hij tegen mij gezegd, weet je wrm ik zo naar jou keek? Omdat je zoveel make-up op had en da was echt gwn niee mooi je kan nooit eens wa simpel zijn.? en ik die dacht dak mijn best had gedaan.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    "Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het zelf niet normaal vindt dat hij me soms afkraakt zeg maar. Ma ja dat heb je nu eenmaal als je met een eerlijk mens bent" je kunt jezelf natuurlijk van alles wijs maken, maar een ding is zeker: Iemand met een goed hart, kraakt je niet af! Met eerlijkheid heeft dat helemaal niets te maken. Sommige mannen hebben het gewoon niet om complimenten te maken. Daar is mee te leven, maar afkraken is een ander verhaal. En dat is eigenlijk ook niet het probleem. Want als die met je het bed in kan, kan die wel wat leuks zeggen... maar dat komt hem dan goed

    Toch maar eens goed nadenken

    Reageer
    #10

    pff... Ik weet eerlijk gezegd zelf niet wat ik ervan moet denken. Hij heeft wel al eens gezegd van goh. Ik heb de mooiste vrouw enzo, maar dat is dan echt een paar keer en ik geloof hem op de een of andere manier niet, ik denk dat hij het meer zegt om mij blij te maken dan dat hij het ook meent. Sommige mensen kijken naar elkaar met blikende ogen omdat ze ten eerste van elkaar houden en omdat ze zich aangetrokken voelen. Bij mij is het enkel zo wnr hij mijn lichaam ziet wat ik helemaal oke vind en nog een geluk ook dat hij mijn lichaam mooi vind hij zegt het ook super vaak  en dat is juist het verschil. ik, mijn gezicht, mijn hoofd gewoon ik, krijg niet zoveel aandacht en complimentjes als mijn lichaam. Moest ik even veel complimentjes krijgen als mijn lichaam dan zou dat echt voortdurend zijn.  Ik zit hier echt heel erg mee dit maakt me gewoon ongelukkig ? triestig, onzeker, jaloers en nog veel meer het brengt alleen het negatieve van mij. Ik overdrijf dan mischien een beetje in jullie ogen, maar ik vraag niet constant om complimentjes. af en toe en gewoon dat hij me toont dat ik echt mooi ben in zijn ogen. Ik ben een vrouw iedereen vindt het leuk om te weten dat jij zijn droomvrouw bent ?

    Reageer
    #11

    IK denk dat hij het gewoon makkelijk vind om je in de buurt te hebben. Het klinkt bij mij alsof hij je wil inperken en daarom steeds denigrerende opmerkingen maakt om je klein en afhankelijk van hem, hoe hij je ziet, te houden. In een relatie moet er wederzijds respect zijn, niet iemand even omlaag halen omdat je zelf onzeker bent wat je wilt en je "vriendin" behandeld naar hoe je humeur op dat moment is. Ga je dingen afvragen zoals: hij ooit in de nabijheid van een ander jouw liefdevol en met respect heeft behandeld, of uit zn weg is gegaan om jou het naar de zin te maken zonder dat er seks aan te pas heeft moeten komen.

    IK denk dat je het antwoord al weet, alleen moet je het jezelf duidelijk maken. Zit er een toekomst voor jullie in waarbij jij door hem als wederhelft gezien zal worden en niet als een object die hij mag afkraken en veranderen? Voel jij je geremd of juist gesteund door hem in de keuzes die je in het leven maakt?

    Reageer
    #12

    Ja ik snap jullie mening ergens  wel, omdat jullie natuurlijk enkel op basis van wat ik heb verteld  aan het oordelen zijn, maar zoals ik zei is hij echt heel lief, eerlijk en ja hij steunt me ook echt. Hij is er altijd voor mij geweest altijd. Hij is bijna perfect behalve het feit dat hij me soms afkraakt, en ja we vrijen echt niet vaak enkel wanneer we elkaar zien dus hij gebruikt me niet als een object.

    Reageer
    #13

    Je hebt nu van verschillende mensen die jou situatie alleen kennen zoals jij het hebt beschreven, hetzelde antwoord gekregen.  Dan is het toch eigenlijk wel een beetje duidelijk hoe jullie relatie op de buitenwereld overkomt.

    Als jij ondanks die antwoorden, wat eigenlijk ook waarschuwingen/ eye openers zijn dat hij jou wel eens kon gebruiken,toch er van overtuigd bent dat jullie een oprechte en gelijkwaardige relatie hebben, is het jou keuze met hem door te gaan. Waarmee je dus eigenlijk zijn gedrag goedkeurt en jezelf weg cijfert.

    Ik vermoed dat de mensen die hier ook gereageerd hebben, iets ouder zijn dan jij en al iets meer relaties achter de rug hebben. En daardoor andere dingen zien of herkennen  dan jij zelf op dit moment. Jij geeft aan de ene kant aan soms ongelukkig te worden van hoe je behandeld wordt, maar aan de andere kant zeg je dat hij er altijd voor je is. Als jou vriend niet veranderen wil of kan, zul jij er mee moeten dealen dat hij zo in elkaar zit. En dus accepteren dat je gekleineerd wordt. Ik vind dat absoluut onaanvaardbaar, maar het is jou leven. En jij bent de baas over jou leven. Jij kunt deze situatie  laten stoppen of laten doorgaan.

    Denk alleen de volgende keer als hij je verdrietig maakt, nog eens goed na over wat hier geschreven is en vraag je af of hij het echt waard is om je zo te voelen.......

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #21

    Ik wil de Grote DR SUNNY bedanken voor het herstel van mijn gebroken huwelijk. Mijn naam is Sara. Niemand had mij kunnen laten geloven dat het Getuigenis zou uitkomen. Ik was de grootste scepticus ter wereld, maar een vertrouwde bron (een zeer nauwe collega) vertelde me en ik probeerde het: het was een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan. Mijn liefdesleven was een puinhoop en ik stond op de rand van een derde. Ik kon een nieuwe scheiding gewoon niet aan en wilde nog meer mijn best doen om onze relatie te laten slagen, maar mijn man leek dat niet erg te vinden. Hij heeft het weer uitgemaakt met mij. Hij was in de war en ik weet niet meer wat ik moet doen, maar dat ze contact opnemen met DR SUNNY. Hij voerde een liefdesbetovering uit waardoor mijn man binnen precies 48 uur bij mij terugkwam, verzekerde hij mij. nu zijn we erg blij met onszelf. Dr. SUNNY deed hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is ECHT en ten goede. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie te herstellen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder. Neem nu contact met hem op als hij hulp nodig heeft. e-mail: [email protected] Je kunt ook een WhatsApp sturen naar +2348082943805.

    Reageer
Reageer op: Vriend vindt mij niet echt mooi


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief