pijn aan vulva

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraag over mijn vulva.
    Ik had er vroeger geen last van maar de laatste tijd krijg ik veel last van mijn binnenste schaamlippen als ik veel seks heb, als ik met mijn vriend ga logeren dan kan ik de 1e dag makkelijk 2 keer seks hebben en de volgende dag doet het al een beetje pijn en daarna al helemaal, het is niet dat ik niet nat genoeg ben ofzo. Het voelt alsof ik een schaafwond heb op mijn schaamlip, en als hij zijn penis erlangs haalt doet het heel veel pijn. Ik heb het gevoel dat mijn huid daar een beetje uitgedroogd is ofzo.
    Weten jullie wat het zou kunnen zijn en wat ik eraan kan doen? Ik heb er best veel last van ik kan namelijk zo niet altijd seks hebben als ik daar zin in heb.

    groetjes en alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het zal een irritatie zijn. Gebruik eens wat glijmiddel

    Reageer
    #3

    Hallo, ik heb het geprobeerd met meer glijmiddel het is al iets beter maar ik had toch nog een aanvullende vraag.

    Ik denk namelijk zelf dat het komt doordat ik te strakke strings draag en vandaag toen ik door mijn huis liep voelde ik het precies daar een beetje schuren. Zou dit het kunnen zijn?

     

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Het is niet onmogelijk, maar dat kun je natuurlijk zelf heel goed uitproberen...

    Reageer
Reageer op: pijn aan vulva


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief