Is dit lesbisch?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben een meisje van 18. En ik weet zeker dat ik op mannen val ik voel mij totaal niet aangetrokken tot vrouw. Alleen alsin zij is mooi ik zou dr wel zo uit willen zien als zij, maar niks alsin verliefdheid. Maar nou heb ik al een paar keer een droom gehad dat ik ergens op m'n bed overheen schuur en daarbij aan een vagina van een meisje denk gewoon alleen een vagina geen vrouw erbij of beelden van een vagina alleen de gedachte dat ik schuur over een vagina nou is dat wel maar een droom maar ik heb dat ook 1x in het echt gehad. Dat die gedachte snel in me opkwam tijdens het schuren. Maar ik voelde me daarbij gelijk vreemd omdat ik op mannen val. Kan door die dromen en gedachte er toch iets van lesbisch zijn of totaal niet?

    Reageer
    #2

    Ik trek mij wel is af op foto's waar alleen een stijve piemel op staat. Vooral als het een mooie staander is met een knop die zowat op barsten staat. Ik heb niks met mannen ben zo hetero als wat. Dus in het geval van jouw is het helemaal niet lesbisch als je in gedachten wel is denkt aan een vagina en daarop klaarkomt.

    Reageer
Reageer op: Is dit lesbisch?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief