Wat betekent dit?

Online ZorgZus
  • #1

    Hoii ik had een vraagje. Ik weet namelijk 1000% zeker dat ik me niet aangetrokken voel tot vrouwen en ben ook nog nooit verliefd geweest en ook nu niet of iets.. alleen soms met vingeren denk ik dat ik langs een vagina schuur of bij porno heb ik zin om mezelf te vingeren. Ikzelf heb het idee dat dat komt vanwege benieuwd zijn voor hoe het voelt en omdat ne ook weet dat het lekker voet als je met je clit ergens langs schuurt. Maar die gedachtes of iets als je verder niks tot vrouwen aangetrokken voelt betekenen die gedachtes toch ook niet dat je lesbisch bent? Is dat echt vanwege nieuwsgierigheid en gaat dat missxhien ooit nog weg vind het namelijk irritant omdat ik totaal niet op vrouwen val en al een vriend heb 6 jaar.

    groetjes emilyyx

    Reageer
    #2

    Hallo kan iemand nog antwoord geven?

    Reageer
    #3

    Hey,

    Op de vraag die jij stelt, is denk ik niet zo maar antwoord te geven.

    Omdat het voor iedereen kan verschillen wat die gevoelens betekenen.

    Bij de ene vrouw kan het nieuwsgierigheid zijn, bij de ander het verlangen om toch te ontdekken hoe het is met iemand van hetzelfde geslacht. Of misschien wel met een man en een vrouw.

    Als je echt lesbisch zou zijn, dus echt op meiden vallen, zou je ook geprikkeld worden als je een leuke vrouw op straat ziet of met uitgaan ofzo. En waarschijnlijk geen seksuele gevoelens voor je vriend meer hebben.

    Maak je er niet te druk om, denk dat iedereen wel eens gefantaseerd heeft over dat soort dingen, zonder er verder wat mee te doen.

    Groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Wat betekent dit?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief