problemen met sex

Online ZorgZus
  • #1

    hoi,

    Ik heb een heel groot probleem, de laaste 2 jaar heb ik geen zin meer in sex. Ik heb al heel lang last van buikproblemen. Ik loop er al jaren mee langs de huisarts en gynecelogen, ze hebben wat gevonden en dat waren verklevingen bij de eierstokken en verschillende malen heb ik een kijk operatie gehad. Maar verder kennen ze helemaal niks bij me vinden,ik ben verder gezond, maar toch elke keer als ik sex heb met mijn man lig ik tehuilen van de pijn. En nu is het al zover dat ik me helemaal heb tegen gekeerd tegen sex met mijn man.Als ik al aan sex denk krijg ik de rillingen, maar ik weet ook niet meer hoe ik het verder moet doen hier thuis en hoe lang het gaat duren wanneer ooit een keer het gevoel terug komt. Op het moment zit ik helemaal met mezelf in de knoop vanwege mijn man.Want de relatie lijd er wel onder.En het doet me zeer dat ik mijn man veel pijn doe. Ik wil er graag met iemand over praten.

    Reageer
    #2

    een beetje creativiteit kan geen kwaad, er zijn toch andere leuke ,lieve dingen dan de normale recht op en neer sex, of niet soms.
    Hij hoeft toch niet perse daar naar binnen als dat niet kan.
    gebruik je handen, je mond enz.
    Of heb je daar ook geen zin in? en gaat het om iets anders dan de pijn?
    ik hoop dat je iemand vindt om verder mee te "praten"
    succes, Brenda

    Reageer
Reageer op: problemen met sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief