Moeder horen mastruberen

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi allemaal op een avond moest ik van m’n moeder vroeg naar bed dat vond ik heel raar want we gingen altijd samen films kijken enzo ps ik ben 13 en toen ik in bed lag hoorde ik iemand aan de deur en ging ik op de hal kijken en zag een man die een pakket afgaf gewoon een bezorger. En toen probeerde ik te slapen en hoorde ik beneden hele rare geluiden zegmaar kreun geluiden ik voelde me heel erg raar ik heb toen m’n moeder vanaf boven geroepen en toen zei ik dat ik niet kon slapen ik heb die avond mezelf in slaap gehuild. Elke avond ben ik bang dat ze het weer gaat doen en hoor ik weer dat geluid door m’n hoofd gaan ik slaap nu heel erg slecht. Ik wacht totdat m’n moeder slaapt en dan kan ik pas rustig in slaap komen

    Reageer
    #2

    Hallo, ik snap dat dat een beetje raar is en vreemd voor jou. Dat is namelijk iets wat niemand van zijn/haar moeder wilt horen of weten.

    als ik jou was zou ik het gewoon aangeven en tegen je moeder zeggen. Misschien kunnen jullie daar dan een oplossing voor zoeken zodat het niet nog een keer gebeurt dat je het moet horen.

    vergeet niet dat het natuurlijk wel normaal is dat mensen mastruberen. En dat jou moeder het natuurlijk niet expres deed en het dus niet de bedoeling was dat je het zou horen. Waarschijnlijk dacht ze dat je sliep.

    Reageer
Reageer op: Moeder horen mastruberen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief