Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ik heb een nieuwe vriend en vandaag hebben we voor het eerst sex gehad.Hij is redelijk zwaar geschapen en kan dus diep penetreren.
  Als mijn vorige vriend klaar kwam,had ik na afloop altijd wat zaad in miin slip maar bij deze vriend niet,terwijl hij ook in me is klaargekomen.
  Komt dit doordat hij dieper kan gaan??

  Reactie
  #2

  Hoi,

  Ik denk niet dat het daar mee te maken heeft.
  Hij heeft waarschijnlijk minder zaadvocht.

  gr.

  Reactie
  #3

  Mijn vriendje is ook zo,wil ook diep penetreren en ook redelijk geschapen wel.De meeste jongens willen wel hun hele penis er in hebben wel.
  Zeker als mijn vriend gaat klaarkomen wilt hij heel diep gaan bij mij wel.Wat het sperma betreft als mijn vriend is klaargekomen,ja daar ben ik ook elke dag mee geconfronteert dat zijn sperma dan nadien wel in mijn slipje hangt ,is ook wel normaal wel dan ...

  Reactie
  #4

  Bedankt voor jullie reacties.
  Ik vond het opmerkelijk dat er niks uitkwam naderhand,dat had ik nog nooit meegemaakt maar misschien heeft hij idd weinig zaadvocht heeft.

  Reactie
  #5

  Hai hai,

  Ik las het onderstaande.
  Het is inderdaar zo dat hoe hoe dieper er gepenetreerd wordt hoe minder snel het sperma uit je vagina loopt.
  En als je veel sex heb gehad met diepe penetratie en je zit vol met sperma kan er zelfs na dagen nog wat uitkomen, terwijl je daarvoor niets had. Maar dan praat in in vrije extremen.

  Althans, dat is mijn ervaring in het leven.

  Reactie
Reageer op: diepe penetratie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief