pijn tijdens seks

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo, ik heb een vraagje.

  Ik heb sinds 2 jaar mijn eerste partner (dus ook mijn eerste bedpartner) en daar ben ik seksueel actief mee. Alleen nu heb ik bijna elke keer tijdens seks, dat de ingang van mijn vagina zo erg begint te branden dat we moeten stoppen en daarna is het bij mij ook helemaal opgezwollen. Ik ben hiervoor eens naar de dokter geweest en die zei dat ik wat meer moest ontspannen. dit heb ik vaak geprobeerd maar heeft het probleem niet verholpen. Ik ben zeker ook nat genoeg, dus daar ligt het ook niet aan. Ook heeft mijn vriend geen soa, en heb ik alleen 4 jaar geleden een keer iets met een andere jongen gedaan (alleen oraal, heel kort) Is er iemand met het zelfde probleem en eventueel een oplossing?

  Reageer
  #2

  iemand?

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Ga in ieder geval terug naar de huisarts met de klachten en vraag dan eventueel een verwijzing voor de gynaecoloog.
  Probeer toch maar eens wat glijmiddel te gebruiken

  Reageer
  #4

  Oké bedankt, na de seks zonder condoom had mijn partner last van rode vlekjes op de penis wat dan na een paar dagen over ging. Ook had ik een branderig gevoel bij de ingang( zoals altijd dus) Wat kan dit nou zijn?

   

  Reageer
  #5

  Een irritatie of een schimmelinfectie

  Reageer
  #6

  Wat kunnen we nu het beste doen? ik heb ook best last van een geïrriteerde vagina (jeuk, schurend) maar geen last van gekke afscheiding. Kan het zijn dat een schimmelinfectie al maanden aanhoud? want ik heb echt elke keer tijdens de seks pijn. Het lijkt dan wel of er aan het oppervlak van de vaginal iets niet goed zit ofzo

  Reageer
  #7

  Het zou kunnen, maar kan ook een andere infectie zijn. Ik zou je aanraden om met de klachten naar de huisarts te gaan

  Reageer
  #8

  oke, en is het dan verstandig om allebei te gaan of zou de oorzaak bij mij kunnen liggen?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je kunt natuurlijk allebei gaan als hij nog klachten heeft

  Reageer
  #10

  hij zei dat die vlekjes na 2 dagen wel weg waren

  Reageer
Reageer op: pijn tijdens seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief