Droogvrijen

Online ZorgZus
  • #1

    Klaarkomen of Plassen - Gevoel:

    We hebben nu 8 weken verkering en we willen het 'echt' vrijen nog even uitstellen. Alleen nu met droog-vrijen kan ik er wel van genieten tot op een zekere hoogte, want dan voel ik bij mij op een gegeven moment een raar gevoel.

    Het gevoel zit een beetje tussen klaarkomen en gewoon plassen in. Maar als ik dan niet stop zou ik gaan plassen. Heel erg verveld ! Zou het kunnen omdat ik al 8 weken niet klaar ben gekomen??

    Reageer
    #2

    Gebruik jij je handen dan niet

    Reageer
    #3

    Ben jij een jongen? zou het misschien kunnen dat je het gevoel van klaarkomen met plassen verwisseld? maak je blaas leeg voordat je begint met vrijen...
    vind wel vreemd dat een jongen zo lang niet is klaargekomen...

    Reageer
    #4

    nee ik gebruik me handen niet klopt

    Reageer
    #5

    ja ik ben een jongen maar aan het begin wis ik niet wat voor gevoel het was dus had een klein beetje laten gaan maar het was zeker wel urine de keer daarna was ik toen snel naar de wc gegaan maar daarna begon het na een tijdje weer.
    en tja moet een jongen klaarkomen ik vind het een fantastisch gevoel maar ja sinds ik verkering heb ben ik er een beetje onzeker in geworden of ik het dan zelf moet doen of wachten tot zij het doe??

    Reageer
    #6

    als je opgewonden raakt en bijna klaarkomt, neem ik aan dat je penis stijf is, het is dan niet mogelijk om te plassen omdat je urinebuis wordt afgesloten, als het niet stijf was zou je het niet met klaarkomen verwarren?

    heb je als je je handen wel gebruikt ook wel eens het gevoel dat je moet plassen?
    en als je eens probeert echt door te gaan en het gevoel te negeren, gekeken wat er gebeurde?

    Reageer
Reageer op: Droogvrijen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief