Help nu alsjeblieft

 • #1

  Ik zit aan de pil. Ik ben laatst ongesteld geweest en ben nu weer bezig met mijn eerste strip. Ik zit in de derde week van mijn strip. Ik ben gisteren een vergeten. Gisteren heb ik ook onveilige seks gehad. Ik heb nu net de vergeten pil in genomen. Moet ik nu de pil van vamdaag ook innemen? En mijn belangrijkste vraag, ben ik nu zwanger? En moet ik een morning after pil nemen??? Help me alsjeblieft

  #2

  Je moet de pil van vandaag ook nemen en dan ZONDER stopweek doorgaan met een nieuw strip, dan is er niets aan de hand

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Okay top bedankt, ga ik doen! Kan ik midden in de nieuwe strip een stopweek nemen ivm vakantie? Of is dit niet verstandig?

  #4

  Ook dat is geen probleem

  #5

  Sorry nog even een vraag, ik kan dus echt niet zwanger worden als ik nu na deze (1e strip) strip doorslik en tijdens deze 2e strip midden een stopweek neem. Of moet ik die 2e strip helemaal afmaken?

  #6

  Je raakt dan niet zwanger

Het onderwerp ‘Help nu alsjeblieft’ is gesloten voor nieuwe reacties.

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief