anale sex na operatie wratjes

 • #1

  beste,

  ik ben een jongen van 21 jaar en ben homosexueel. ik heb 3 maanden geleden een operatie gehad aan anale wratjes... de dokter vertelde mij dat ik en mijn partner na 2 maanden rustig konden proberen terug sex te hebben omdak ik de bottom ben in de relatie. zo gezegt zo gedaan, maar geen resultaat. nu heb ik eerst met mijn vinger geprobeerd en voelde dat er een soort vernouwing is. een vinger is juist genoeg met lichte bloeding. hoe kan ik deze terug laten rekken zodat we eindelijk terug wat leven in de relatie kunne krijgen ? moet ik nog even afwachten of moet ik het zelf stil behelpen met de nodige anale middelen (seksspeeltjes)?

  ik hoop dat jullie mij en mijn relatie kunne reden ­čÖü

  Reactie
  #2

  Ik denk dat het toch goed zou zijn om eerst nog eens naar de chirurg te gaan en ernaar te laten kijken

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: anale sex na operatie wratjes
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief