Zwanger?

 • #1

  Hoi,

  4 weken geleden heb ik voor het eerst (onveilige...) geslachtsgemeenschap gehad.. Was niet de bedoeling, maar goed.. Ik was toen net 3 a 4 dagen ongesteld, ook had ik (per ongeluk) nog een tampon in. Is er een kans dat ik nu zwanger ben? Ik ben nu bijna 3 dagen over tijd en maak mij ontzettend veel zorgen. Ik wil dit absoluut niet.

  Alvast bedankt

  Reactie
  #2

  Tijdens de menstruatie kun je niet zwanger raken

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Op internet lees ik wat anders. Daar staat dat dit wel mogelijk is. Hoe zou het kunnen komen dat ik over tijd ben? Mijn menstruatie is normaal gesproken regelmatig.

  Reactie
  #4

  Je kunt alleen zwanger raken rondom de eisprong. Als je menstrueert is de eisprong allang geweest. Een eicel leeft na de eisprong ca 24-48 uur.
  Ik kan je zo niet zeggen waarom je nog niet ongesteld bent. Misschien door stress?

  Reactie
Reageer op: Zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief