Kan ik zo zwanger zijn?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik wil hier graag een vraag stellen die mij al maanden bezig houdt. Een tijd terug heb ik soort van droog seks gehad met mijn vriendje. Naja we lagen naast elkaar met onze broeken nog aan. Hij zat aan zijn penis en 2 minuutjes later heeft hij over mijn clitoris gewreven en ik kwam klaar. Ik ben nog maagd dus hij is er niet in geweest met zijn vingers. Hij was wel nat dus de kans is groot dat er sperma of voorvocht aan zijn vingers zat. Om bij mij te komen moest hij wel met zijn hand langs mijn shirt, door mijn broek en onderbroek naar mijn clitoris. Ik heb een regelmatige cyclus maar ik ben al vanaf december!! Niet meer ongesteld geworden. Ik ben aangekomen en heb pijnlijke borsten. Kan ik zwanger zijn???

    Reageer
    #2

    Zo raak je toch echt niet zwanger

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw berichtje. Hoe verklaart u anders mijn klachten? Mijn menstruatie blijft al 3 maanden weg en sinds 3 dagen kan ik alleen nog maar spugen. Zijn vingers waren nat toen hij over mijn clitoris wreef maar hij moest nog wel langs mijn kleren.

    Reageer
    #4

    De klachten hebben toch echt een andere oorzaak. Ga daarmee naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Kan ik zo zwanger zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief