Bloed na klaarkomen

Online ZorgZus
  • #1

    Goedendag,

    Sinds een aantal maanden heb ik last van veel afscheiding, ruikt een beetje latex achtig of zuur. In de afgelopen tijd heb ik iets van 3 of 4 kweekjes gehad, hier kwam 1 keer bacteriële vaginose uit, hier ook voor behandeld, maar heeft niks veranderd aan mijn afscheiding. De andere kweekjes waren allemaal goed, maar toch blijf ik voor mijn gevoel veel meer afscheiding houden dan normaal zou zijn (zoals ik dat eerder gewoon had).

    Nu kreeg ik de afgelopen maand ook regelmatig bloedingen na penetratie (contactbloedingen). De ene keer wel, de andere keer niet en soms ook een dag later pas. Nu heb ik sinds deze week ook bloedingen als ik enkel litoraal klaarkom, direct erna (binnen een uur) verlies ik rood bloed en ook nog best veel (niet 2 druppeltjes).

    Ik slik de pil wel erg trouw en altijd op tijd.

    Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?

    Groeten,

    Mar

    Reageer
    #2

    excuus, ik bedoel 'clitoraal', niet litoraal haha

    Reageer
    #3

    Pil onderdrukt je eisprong, bevordert oestrogeendominantie, werkt verhogend op het cortisol en zorgt voor verliezen aan vitaminen en mineralen, wat alles bij elkaar klachten kan geven.

    Reageer
    #4

    Is er ook een soa test gedaan?

    Reageer
    #5

    Ja soa test is gedaan en dat is het niet, daarnaast heb ik ook een vaste partner dus ikzelf heb geen verschillende bedpartners op het moment.

    Reageer
    #6

    Ik denk dat jet dan toch goed is om aan de huisarts een verwijzing te vragen voor de gynaecoloog voor wat nader onderzoek

    Reageer
Reageer op: Bloed na klaarkomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief