Pil langdurig gebruik

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo!

    Dit is de eerste keer in maanden dat ik ziek ben geweest (verkouden, 2x na mekaar). Buiten dafalgan innemen en een dikke snotneus heb ik niet gehad, soms wat last van ontlasting, maar dat zag er oké uit (geen diarree dus). Slapen was wat moeilijker, maar die heb ik ondertsusen ingehaald. Overgeven is ook ze-ker niet gebeurd.

    Deze maand heb ik het maar 2x met mijn vriend gedaan (was op stage waardoor ik hem niet vaak zag), zonder condoom omdat wij elkaars eersten zijn en geen soa's hebben.

    Ik nam mijn laatste pil deze zaterdag in en zit nu in mijn stopweek dus. Ik ben toch nog steeds veilig? Ook had ik vandaag gemeenschap met mijn vriend, AKA geen pil ingenomen vandaag (beschermd?)

    Dankuwel alvast voor de antwoorden!

    Zelf ben ik 19, te jong om mama te zijn, zeker omdat ik het altijd op het goede uur inneem (maar een vriendin van mij zei dat het risky kon zijn als je je ziek voelde en pil innam).

    Reageer
    #2

    Ook in de stopweek ben je gewoon beschermd, als je de pil goed hebt gebruikt

    Reageer
Reageer op: Pil langdurig gebruik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief