Herpesaanval van 3 maanden

Online ZorgZus
  • #1

    Lieve mensen,

    Een half jaar terug werd ik gediagnostiseerd met genetiale herpes. Het bewijs van mijn uitstrijkje was zo onduidelijk dat ik niet weet of ik versie 1 of 2 heb. Eerst was ik optimistisch, mijn vriend bleef bij me (nog steeds) en we hebben het goed. Op 1 ding na. Mijn eerste aanval duurde 2 maanden, toen ben ik ongeveer een maand aanvalvrij geweest, en daarna begon het weer. Dat is nu 3 maanden geleden maar mijn aanval is er nog steeds. Ik heb ondertussen medicijnen maar die werken ook niet tot nu toe.

    Herkent iemand dit? Heeft iemand enig idee wat ik kan doen om dit te laten stoppen? Herpes is naar maar over het algemeen mee te leven, maar ik had nooit gedacht dat het zo uitzonderlijk lang zou duren en ben hier erg verdrietig van.

    Reageer
    #2

    En als iemand dit leest die net zijn diagnose heeft gehad, ik ben een uitzondering. Dit is niet normaal. Bij jou gaat het wellicht anders.

    Reageer
    #3

    Zorgen voor een betere weerstand. Geraffineerde suikers zoveel mogelijk vermijden. Argininerijke voedingsmiddelen als chocolade en noten ook beter vermijden. Lysinerijke voedingsmiddelen werken juist gunstig. Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen je alghele gezondheid verbeteren en de herpes verminderen. Vooral gebruik van lysinecapsules of poeder. Verder vitamine A tm E, zink en magnesium. Ook Cats Claw kan je weerstand verbeteren.  Spirulina schijnt ook gunstig te kunnen werken. Voor een compleet advies  raad vragen bij de betere vitaminezaak of een natuurgeneeskundige. Verder zorgen voor rust en regelmaat. Bijtijds naar bed, regelmatig eten, geen alcohol enz.

    Reageer
Reageer op: Herpesaanval van 3 maanden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief