Onveilig seks niet klaargekomen in mij morning afterpil genomen

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb met mijn vriend onveilig seks gehad maar hij is niet in mij klaargekomen, en ik derna direct morning afterpil genomen. Er is nog 20dagen voor mijn menstrutie ik maak mij zorgen. Er zou tog geen zwaNgerschap zijn eh aub antwoord ik maak mij echt zorg ervoor.

    Reageer
    #2

    Dat is dan toch wel zeer onwaarschijnlijk

    Reageer
    #3

    zeker? Dus ik moet mijn geen zorgen voor maken tog..?

    Reageer
    #4

    Ik zou me er geen zorgen over maken.

    Reageer
    #5

    oke hopelijk dankje wel

    Reageer
    #6

    Overigens zou ik rekenen vanaf de eerste dag van je menstruatie. Zonder klaarkomen klein risico en je ontregelt je hormonen met de map. Die is er echt voor noodgevallen.

    Reageer
    #7

    ja weet ik dat het enkel voor noodgevallen is maar we hadden geen condoom bij en ik ben ook niet aan pil. Hij is niet in mij klaargekomen dus ik had  voorzekerheid mornig afterpil genomen, ik heb beetje pijn aan mijn onderbuik en liezen dat kan zijn van die morning afterpil tog? en ik wil niet zwanger geraken ik moet tog mij geen zorgen voor maken tog ben ik bang..

    Reageer
    #8

    dat kunnen inderdaad klachten zijn van de MAP

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Onveilig seks niet klaargekomen in mij morning afterpil genomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief