Stoppen met squirten?

 • #1

  Ik ben sinds 2 maanden met mijn vriend samen en zijn wel toe aan seks. Alleen weet hij niet dat ik squirt tijdens de seks. Hoe ik hem dit moet vertellen weet ik ook echt niet. Want je eerste keer met je vriend moet toch speciaal zijn, als ik hem dan vertel neem handdoeken mee dit dat zou het toch wel gênant zijn toch lijkt mij? Heb ook geen idee of hij squirten vies vind.. Eigenlijk is mijn vraag dus, hoe kan je stoppen met squirten of tenminste een stuk minder squirten? En nee dit wil ik niet alleen stoppen vanwege mijn vriend, maar ook omdat ik er zelf een erg vies gevoel van krijg.. Iemand tips??

  Reactie
  #2

  De meeste vrouwen dromen ervan om te kunnen squirten. Ik vind het als man ook zeer opwindend.

  Ik zou hem gewoon voorbereiden op een leuke verrassing !

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Stoppen met squirten?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief