Stoppen met squirten?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben sinds 2 maanden met mijn vriend samen en zijn wel toe aan seks. Alleen weet hij niet dat ik squirt tijdens de seks. Hoe ik hem dit moet vertellen weet ik ook echt niet. Want je eerste keer met je vriend moet toch speciaal zijn, als ik hem dan vertel neem handdoeken mee dit dat zou het toch wel gênant zijn toch lijkt mij? Heb ook geen idee of hij squirten vies vind.. Eigenlijk is mijn vraag dus, hoe kan je stoppen met squirten of tenminste een stuk minder squirten? En nee dit wil ik niet alleen stoppen vanwege mijn vriend, maar ook omdat ik er zelf een erg vies gevoel van krijg.. Iemand tips??

    Reageer
    #2

    De meeste vrouwen dromen ervan om te kunnen squirten. Ik vind het als man ook zeer opwindend.

    Ik zou hem gewoon voorbereiden op een leuke verrassing !

    Reageer
    #3

    Dat was niet haar vraag:
    Zij vind het vervelend en wil de regie in eigen hand houden.
    Dat is ook waarom ik er mee wil kunnen stoppen.

    Groetjes
    Ikke

    Reageer
    #4

    II had zelfde gevoel. Mijn vriend heeft me geleerd ervan te genieten... en dat begint aardig te lukken.... hij vindt het heerlijk om het op te vangen in zijn mond en door te slikken... ik voel me nu minder vies...integendeel.... het maakt me blijkbaar aantrekkelijker.

    Lara

    Reageer
Reageer op: Stoppen met squirten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief