Nooit via penetratie klaar gekomen. Normaal?

Online ZorgZus
  • #1

    Hi ik heb al 6 jaar een relatie. De sex gaat wel goed alleen ik ben nooit echt klaar gekomen door penetratie enkel als ik mijzelf een handje help of mijn vriend is dit wel normaal??

    Reageer
    #2

    Dat komt vaker voor dan je denkt....niet zo vreemd. De kunst is om samen een manier te vinden waarbij het wel lukt

    Reageer
    #3

    Ok maar me partner zegt dus dat het aan mij ligt. Daar ben ik dus heel erg onzeker van geworden waardoor het klaarmaken ook niet voor mij hoeft. Ik begrijp hier niets van en als ik het uitleg dat het niet perse hoeft dan wuift ie dat weg heel erg jammer eigenlijk maar zo is het niet leuk. Voel me echt onzeker waardoor ik minder zin in sex heb

    Reageer
    #4

    Dat is dan wel een heel egoïstische partner... Hij zou zich daar dan toch eens wat meer in moeten verdiepen... Er zijn namelijk een heleboel vrouwen die nooit klaarkomen door penetratie.

    Reageer
    #5

    Ja dat zei ik ook. Dat het niet altijd hoeft. Ik ga dan aan mezelf twijfelen en de schuld bij mezelf zoeken. Bedankt in ieder geval. Als het zo doorgaat zet ik m met koffer en al buiten de deur. Dit trek ik niet.

    Reageer
    #6

    heel veel vrouwen komen niet klaar tijdens penetratie. Dit is heel normaal. Niks om je voor te schamen. Als je vriend dit niet wil accepteren is hij inderdaad erg egoïstisch.

    Reageer
Reageer op: Nooit via penetratie klaar gekomen. Normaal?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief