Zwanger zonder penetratie

Online ZorgZus
  • #1

    Beste allemaal,

    Ik heb de volgende vraag, waar ik graag antwoord op zou willen..

    Afgelopen dinsdag was ik samen met mijn vriend. Hij sliep bij mij en we lagen naakt naast elkaar. Na wat zoenen gingen wij verder met strelen en dergelijke. Hierop heeft hij mij ook gevingerd maar ik ben niet klaargekomen. Hij had al deze tijd wel een erectie maar was vrijwel vrij van voorvocht. De volgende ochtend hebben wij naakt op elkaar gelegen en heeft hij met zijn penis tegen mijn vagina aangeduwd. Een soort clitorale stimulatie waar we overigens beide niet van klaar zijn gekomen. Ik heb dan ook geen sperma gezien. Hoogstens dat er wat voorvocht was, maar gezien hij niet echt bij mij is binnengekomen (alleen wat tegen schaamlippen/clitoris) aangeduwd en er dus zeker wel contact is geweest, maak ik me ontzettend zorgen dat ik zwanger ben geworden. Het is gebeurd op de laatste (7d dag) van mijn menstruatie waar ik deze keer geen bloedingen meer had. Normaal heb ik een regelmatige cyclus want ik wordt elke maand rond de zelfde tijd ongesteld. Denk dan ook een 28 daags cyclus. Ondanks dat het kindje enorm welkom zou zijn, is het alles behalve gepland en ook tegen onze norm en waarden in om seks te hebben voor het huwelijk. Ik maak me dan ook ontzettend zorgen. Daarom de vraag, kan het zijn dat ik zwanger ben?

    Alvast bedankt voor jullie reactie en meedenken!

    Reageer
    #2

    Niet erg waarschijnlijk dat je zo zwanger raakt.
    Of jij klaarkomt is niet van belang bij zwanger raken. Maar wel of hij is klaargekomen....

    Reageer
    #3

    Dankjewel voor je reactie Tandor! Bestaat er wel een mogelijke  kans dat ik toch zwanger ben geworden? Hij is dus niet klaar gekomen. Maar mogelijk is er een heel klein beetje voorvocht tegen mijn schaamlippen of clitoris aangekomen. Hoe groot zou de kans ongeveer in te schatten zijn?

    Volgens mij zat ik niet in min vruchtbare periode, gezien het gebeurde een dag na mijn menstruatie.. Echter droom ik de hele tijd over zwangerschappen.

    Reageer
    #4

    Zo raak je niet zwanger hoor.

    Reageer
Reageer op: Zwanger zonder penetratie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief