Gespannen bij andere mensen

  • #1

    Hallo,

    Ik heb iets raars gekweekt sinds een paar jaar, dat is als ik bij andere mensen ben ik heel gespannen word, enkel bij mijn vriendin waar ik al 7jaar mee samen ben heb ik dit probleem niet.
    zelfs als ik naar mijn vader, broer ga word ik heel gespannen en dit voel ik altijd in mijn rug en nek en schoudergebied, ik word nerveus als ze naar mij kijken, ook bij mijn vrienden is dit zo, ik kan echt niet goed tegen dat gevoel daarom blijf ik bijna altijd thuis en wil ik zo weinig mogelijk andere mensen zien. Ik heb het gevoel dat ze altijd commentaar hebben op mij en ze stellen altijd vragen dat zij niet moeten mee bemoeien. Ze stralen een soort van negatieviteit uit naar mij. Het liefst ben ik gewoon alleen zodanig dat ik niet geconfronteerd word met vragen waar ik nerveus van word. Ik kan niet omgaan met bepaalde situaties.

    Reageer
    #2

    Ga naar de huisarts, en vraag en doorverwijzing naar een psycholoog.

    Reageer
    #3

    Heel herkenbaar. Ik zie dat dit al 2 jaar geleden was. Mag ik vragen hoe het nu gaat?

    Reageer
Reageer op: Gespannen bij andere mensen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief