Omgaan met psychoses

  • #1

    Beste lezer,

    Mijn moeder heeft al meer dan drie jaar last van psychoses. De huisarts is hiervan op de hoogte en mijn moeder is een tijdje vrijwillig bij een psycholoog geweest. Ze is zelfs vanwege deze psychoses haar baan verloren... ik woon samen met mijn drie zusjes en mijn autistisch broer bij mijn moeder. Echter, nu koopt ze de laatste tijd weinig eten en als mijn zus (die niet meer thuis woont) eten heeft gekocht gooit ze het weg. Ze geeft niet aan waarom ze het weggooit. Ook gooit ze ongevraagd de nieuwste kleren van iedereen weg. Je kunt niet met mijn moeder communiceren, omdat ze de hele dag door zwijgt. Ze zegt niks. Hoe moet ik hiermee omgaan? Iemand tips?

    Reageer
    #2

    Dat is een moeilijke situatie. Ik zou willen aanraden om naar de huisarts te gaan en het te bespreken. De huisarts kan namelijk gepaste hulp inschakelen.

    Reageer
Reageer op: Omgaan met psychoses


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief