wie wilt mij helpen?

  • #1

    hallo ik ben henry en ik ben al wat aantal jaren depressief.
    Heeft depressie ook een invloed op je emotionele gedeelte?

    ik heb namelijk moeite om me emotie naar buiten te uiten ik kom niet krachtig en overtuigend uit me woorden. En daardoor ben ik bang om te praten omdat het niet goed in de oren klinkt.

    Markeert er nauw iets met me hersenen lichamelijk of is het geestelijk?

    help me aub

    groetjes

    Reageer
    #2

    Beste Henry,

    Inderdaad heeft een depressie invloed op je stemming, of beter gezegd je stemming is een onderdeel van de diagnose depressie. heb je er al eens met je huisarts over gesproken?
    Vertel anders wat meer hier op dit forum. Misschien herkent iemand je specifieke problemen?

    Reageer
    #3

    Ik kon mezelf ook nooit goed uiten. Nu heb ik er door cursussen en Hogeschool geen moeite meer mee. Gooi jezelf in het diepe en volg cursussen presenteren en zo. Niet leuk in eerste instantie, maar je wordt er een nieuw mens van. Over depressie dat heeft zeker een connectie met emotie en hoe je je uit. Probeer meer te ontspannen, zoek naar oorzaken van je depressie en probeer daar wat aan te doen. Lukt dat niet praat dan met een arts.

    Reageer
Reageer op: wie wilt mij helpen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief