Afgewezen voelen

 • #1

  Ik heb bij elke baan die ik gehad heb problemen gehad. Ik voel me gewoon heel snel afgewezen en ik kan er absuluut niet tegen als andere collega's proberen te bepalen wat ik moet doen of dat ze zelf minder moeten werken dan mij en toch meer verdienen door hun functie en mij dan sommige taken laten opknappen die ze eigenlijk zelf moeten doen.

  Ook denk ik altijd dat ze mij toch niet goed genoeg vinden en ben ik heel achterdochtig. Het is al zo erg dat ik er niet tegen kan als ik bijvoorbeeld buiten loop op het werk en ik kom bij collegas staan en ze lopen na een tijdje samen weg dat ik bijna ontplof van woede dat ik denk zie je ze moeten me niet. Heb dam de neiging om weg te lopen en gewoon niet meer te komen opdagen. Vroeger toen ik nog 18 was heb ik dat ook echt gedaan toen ik een keer commentaar kreeg op mijn functioneren. Gewoon alles laten liggen en midden in het werk weggelopen en naar huis gegaan. Nu ben ik inmiddels 35 en is het financieel niet mogelijk om zomaar weg te lopen..maar ik zou het zo graag doen. Heb ook per dag heel wisselende gevoelens. Ene dag voel ik me heel vrolijk en denk ik ja de leukste baan ooit en dag erop als ik me weer afgewezen voel dan kan ik dus mega depressief worden en gevoel dat ik ontplof maar uit angst voor ontslag hou ik mn mond en negeer het gevoel steeds.

  Met relaties ben ik precies hetzelfde. Soms vraag ik me af of ik een psychische stoornis heb en welke dan.

  Reageer
  #2

  Je hebt wel wat probleempjes. En het ligt niet per definitie aan anderen. Je hebt in ieder geval een laag zelfbeeld. Je zou naar een psycholoog moeten gaan. Die kan kijken of er nog andere aandoeningen zijn.

  Reageer
Reageer op: Afgewezen voelen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief