Hypochondrie gedachten

  • #1

    Het ging 3 jaar zo goed.. en door de donkere tijden denk ik beetje teruggevallen. Wat zijn me gedachten:
    Angst om alleen te zijn. Gelukkig kan ik dat al best wel goed relativeren en de angst zelf wegnemen. Alleen wij hebben net de ketel verplaats naar beneden en er zijn nieuwe leidingen aangepast. Nu ben ik elke keer wel bang om koolmonoxide in huis te hebben. Zo stom opeens is de gedachte bij mij ontstaan en wordt alleen maar eger als ik alleen ben. Bang om flauw te vallen en niemand om de buurt te hebben. Zelf heb ik zon melder in de woonkamer liggen. Voor de zekerheid.

    Hoe kom ik van deze gedachten af.

    Reageer
    #2

    Akelig om zo angstig te zijn!

    Er zijn technieken voor waarmee je de kans uitdaagt dat zoiets kan gebeuren. Die kans is waarschijnlijk niet bestaand als u de renovatie heeft laten controleren. Ik heb zelf ooit een gasleiding verplaatst en toevallig was er een installateur in de buurt die de leidingen toen heeft doorgemeten. Maar ok, dat was gas.

    Als u bezorgd bent, kunt u de installatie een keer laten doormeten. Maar een koolmonoxide melder zou ook al afgaan als het niet goed was aangelegd.

    Is geen hypochondrie overigens.

    Reageer
Reageer op: Hypochondrie gedachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief