Hartkloppingen

  • #1

    Goedemorgen Tandor,

    Ik had straks het gevoel dat m'n hart een paar slagen oversloeg en werd een beetje licht in m'n hoofd ?.. komt dit ook door CHV? Nu ben ik steeds bang dat ik een hartstilstand krijg.  Of heeft dit daar niks mee te maken?

    Reageer
    #2

    Help... ?

    Reageer
    #3

    ???

    Reageer
    #4

    Ook dat is een gevolg van chv

    Reageer
    #5

    Beste Tandor,

    Ik was vanmorgen even weg, zag daar best een beetje tegenop, en merkte daar dat m'n hart wat bonsde.. daar werd ik wat nerveus van ,kon het niet tegenhouden, en toen begon mijn hart heel snel en duidelijk voelbaar te slaan... Is dit ook een paniekaanval?? Na ongeveer 5 /7 minuten zakte het af gelukkig ?... Ik probeerde zo rustig mogelijk te blijven... Ik zweette ook en was wat licht in m'n hoofd.. verder had ik geen gekke klachten... kan dit geen kwaad voor je hart?? Ik heb al eens een hartfilmpje laten maken, en twee keer hart laten beluisteren. Bloeddruk is prima.

    Reageer
    #6

    Als je dat zo nu en dan hebt agv hyperventilatie dan is dat niet erg alleen vervelend.Maar continu hartkloppingen en snelle hartslag is natuurlijk niet goed..Ik zou proberen de hyperventilatie aan te pakken.

    Reageer
    #7

    Ook dat is een paniekaanval

    Reageer
    #8

    Denk bij hyperventilatieklachten ook aan de rol van je voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Histaminerijke voedingsmiddelen kunnen klachten uitlokken. Stofjes als magnesium, zink, vitamine B C en D en omega 3 kunnen ondersteunend werken. Natuurlijk spelen er bij hyperventilatieklachten ook factoren als onzekerheid, perfectionisme enz. Dus ook goed naar je lichaam  luisteren, in plaats van er bang van te worden.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @catootje, wat is verstandig om te eten . Heb jij voorbeelden? Ik vind het lastig ?...

    Reageer
Reageer op: Hartkloppingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief