Intrusies

  • #1

    Hallo,

    Sinds enkele maanden heb ik weer last van rare intrisies. Voorheen had ik bijvoorbeeld ook weleens smetvrees enzo, maar nu is het meer in emoties ofzo.

    Een aantal van mijn intrusies zijn bijvoorbeeld dat ik niet te dicht bij een jongen wil staan, omdat ik dan bang ben dat ik of hij iets zou doen, terwijl ik een super lieve vriend heb. Ook heb ik vaak de gedachte van: heb ik dat gedaan? Ik moet dan alles in mijn hoofd herbeleven om te kijken of ik dat heb gedaan. Terwijl ik WEET dat ik zoiets nooit zou doen en ook niet heb gedaan. En dit zeg ik dan ook tegen mezelf.

    S'avond zijnzij intrusies best makkelijk weg te krijgen, maar sochtends begint het gepieker weer.

     

    Reageer
    #2

    En dan ga ik twijfelen aan mijn gevoel van: is het wel zeker dat het niet waar is of denk je dat alleen en dan blijf ik checken in mijn gedachten.

    Ben gewoon bang dat ik iets verkeerds doe.

    Reageer
    #3

    Klinkt vervelend. Ik herken het wel redelijk. Probeer in het nu te blijven. Probeer vertrouwen te hebben. Overweeg medicatie. Mij helpt medicatie aardig.

    Reageer
Reageer op: Intrusies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief