Snijwonden zelfmoord

  • #1

    Hoi ik ben 14. En ben mijn Pépé kwijt hij was mijn alles zonder hem wil ik niet leven en kan ik niet leven. Ik snij mezelf ik heb het al een paar keer gedaan wil dood en zoek er dingen over op. Ik praat er over met mijn beste vriendin maar voor de rest niet wat moet ik doen?

    Reageer
    #2

    Hey,

    Goed dat je er in elk geval met je beste vriendin over kunt praten,dat kan al een beetje opluchten.

    Maar misschien is het ook goed om er met iemand over te praten die je kan begeleiden in het proces je weer beter te gaan voelen, die je daar bij helpen kan.

    Daarvoor zou je naar je huisarts kunnen gaan. Als je het fijn vindt, samen met je 1 van je ouders, je beste vriendin of iemand anders die je vertrouwt. Je huisarts kan dan zorgen dat je de juiste hulp krijgt om alles weer wat positiever te zien.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Ze kunnen helaas niet eeuwig blijven leven. Ook dat hoort toch bij het leven. En daar kom je ook wel weer overheen. Praat er met je huisarts over

    Reageer
    #4

    En je Pépé zou echt niet willen dat jij jezelf pijn doet! Die zou ook willen dat je hulp krijgt en je weer beter voelt.

    Probeer daar aan te denken, probeer te denken aan alle dingen die jullie samen hebben gedaan. Maar ook aan  alle mooie dingen die hij zou willen dat jij in je leven nog kunt gaan doen. En hoe trots hem dat zou maken als hij daar bij geweest zou zijn.

     

    Reageer
Reageer op: Snijwonden zelfmoord


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief