Helpt me please!! DEPRESSIE

  • #1

    Op mijn 18e jaar begon ik depressief te raken!
    ik ben nu inmiddels 20 jaar ! en nu al inmiddels 2 jaar depressief geraakt ik leef met depressie en begint een gewoonte te worden.EN ik weet met op de manier hoe ik leef niet goed en gezond is.

    Mijn leven bestaat uit tv kijken en niets meer!
    ik voel me echt beroerd het lijkt alsof ik niks meer kan terwijl ik weet dat er nog veel in me zit.

    Ik ben nu nog maar 20 jaar en ik heb nog een heel leven voor me maar op de manier hoe ik nu leef hou ik het niet lang meer vol!

    Ik ben vaak naar de dokter gegaan omdat ik d8 dat ik erg zwaar hersenlijke ziekte had ! dan raak ik in paniek!

    HOe kan ik me weer lekker in me vel zitten en weer genieten en liefdevol weer te leven?
    help me aub

    Reageer
    #2

    Ik zou naar de huisarts gaan, en hem of haar precies vertellen wat je hier hebt geschreven. Dan denk ik dat de huisarts je doorverwijst naar een psycholoog. Die kan je verder helpen met gesprekken, of misschien wel medicijnen. Doen hoor, het is zo zonde van je leven. En je bent niet de enige hoor. Ik ken veel mensen die problemen hadden, maar er toch bovenop gekomen zijn. Maar je moet wel zelf de stap zetten om naar de huisarts te gaan!
    Succes!

    Reageer
    #3

    Hey Barry,
    Woon je heel toevallig in Huizen, ik ken namelijk ook een Barry waar dit verhaal wel zou bij kunnen passen.
    Ik (18 jaar oud) ben zelf ook depressief geweest een paar jaar nu gaat het inmiddels weer wat beter, het beste geneesmiddelenbij mij was praten. Nu nog steeds ben ik op zoek naar een goede psycholoog/psyciather omdat ik bang ben dat het nog terug komt. Maar eigelijk wil ik er niet heen het lijkt wel een hype iedereen gaat er tegenwoordig heen. Maar ik denk wel dat het helpt dus drm ben ik op zoek.
    Je kan ook sintjanskruid proberen een homiopatisch middel dat werkt bij sommige ook heel goed.
    Wat mij heeft geholpen om uit mijn depressie te komen is denk ik wel dat ik nu leer om gaan met mijn deprrieve buien. Ik ga op vaste tijden naar bed eet gezond en beweeg mischien is het ook goed om iets te zoeken wat je kan doen mischien iemand helpen of iets andesr kan beteken zodat je ook weer ziet dat je nuttig bent!!! dat is ook heel belangrijk.
    ik wens je heel veel sterkte en als je nog vragen ehb je verhaal kwijt wil..
    t kan altijd en anoniem blijven is ook geen probleem als je dat makkelijker vind.

    Reageer
Reageer op: Helpt me please!! DEPRESSIE


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief