Burn out (duizilig gevoel van beweegte)

 • #1

  Goedeavond,

  Vanaf september heb ik allemaal verschillende klachten gekregen. Eerste wat ik kreeg is de rare duiziligheid. Ik kon opeens men evenwicht niet houden en viel om. Dagen was ik misselijk moest ik kotsen en als ik maar bewoog draaide alles om me heen. Hiervoor naar de dokter geweest en hij zegt infectie op evenwichtsorgaan. Maar goed het werd erger en ben toen naar de KNO arts geweest. Zij heeft een e.n.g onderzoek gedaan en er kwam uit dat men organen overprikkeld waren. Dit was een combinatie van misschien een infectie, maar het houd zo lang aan door een burnout/hyperventilatie. Eerst vond ik het moeilijk te accepteren maar ben er direct mee aan de slag gegaan en zit weer bij cecar therapie.

   

  Nu gaat het een stuk beter met mij, ik heb het gevoel niet meer dat de vloer op en neer Beweegd. Of dat de grond voelt als een kussen.  Het enige wat nog niet veranderd is :

   

  - ik heb last van de prikkels. Bijvoorbeeld als ik op straat loop en er is heel veel lawaai of het is heel druk kan ik me focus niet houden. Praten er 5 mensen door mekaar dan krijg ik het gewoon al niet meer mee.

  - de duiziligheid is er wel maar gelukkig veel minder dan daarvoor

   

  - ik ben nog steeds snel moe. Niet lichamelijk moe maar ik denk psychisch moe. Heb ook vaak het gevoel  dat ik wel eens neerval soort gevoel door de grond heen te zakken. Niet dat ik het eng vind maar het voelt ontzettend raar.

   

  Hoelang duren eigenlijk burnout klachten? En kom ik er wel eens vanaf?

   

  Alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  Ik zou eens kijken naar je voedingspatroon. Zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft, wat beter is voor de aanmaak van allerlei hormonen en neurotransmitters. Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen je hele gezondheid helpen ondersteunen, je zenuwstelsel helpen versterken en de aanmaak van allerlei hormonen en neurotransmitters te verbeteren. Denk aan stofjes als magnesium, vitamine B en D en omega 3. Een orthomoleculair therapeut kan je advies op maat geven. Duizeligheid kan soms ook te maken hebben met een scheefstand van de atlas. Zelf een atlascorrectie ondergaan.

  Reageer

  Burn-out klachten kunnen een grote negatieve impact hebben op het dagelijks leven. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: Burn out (duizilig gevoel van beweegte)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief