Chronische hyperventilatie

  • #1

    hoi allemaal,

    ik ben 20 jaar oud en heb al enkele weken last van Chronische hyperventilatie. Het begon nadat ik terugkwam van een werkvakantie (4 maanden) in de bergen. Omdat ik erg veel heb gewerkt (ca 60 uur p/w) dacht de HA aan burn out klachten. Ik kreeg enorme steken op mijn borst en begon te zweten, hartkloppingen en een hoge hartslag etc. Ik ben hiervoor geprikt op longembolie, diabetes, schildklier en er is een ECG gemaakt. Is niks uitgekomen.

    De klachten bleven aanhouden dus ik ben nu in behandeling bij de fysio. Die heeft de spieren in mijn nek en rug losser gemaakt en ik heb nu wel minder last.

    Echter heb ik nu pijn aan alleen de hele rechterzijde van mijn lichaam. Hoofdpijn, oor zit soms dicht, pijn in mijn been en mijn kraakbeen en spieren in mijn borstkas zijn opgezwollen. Dit doet ook pijn als ik erop druk. De fysio denkt dat het mijn spieren zijn en zegt dat het door mijn slechte ademhaling komt. Heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand wat ik hiertegen moet doen? Ik maak me best wel zorgen.

    groetjes

    Reageer
    #2

    Hoi Lisa,

    ik ervaar het zelfde heb me nek vast zitten en chronische spierpijn vooral in mijn benen hierbij ook spiertrekkingen.Ik heb ook het idee dat ik chronisch hyper ventileer of verkeerd adem. Een burn-out zou goed kunnen. Ik krijg nu een EMG onderzoek na me spieren. 20 juli zal ik hier ook een uitslag van krijgen wat er nu percies aan de hand is.

    Reageer
Reageer op: Chronische hyperventilatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief