Bordeliner

  • #1

    Ik ben boven de 70 jaar kan ik dn nog Bordeliner hebben? Zelf denk ik van wel, want de kenmerken die herken ik bij mij zelf.Graag een antwoord.

    Reageer
    #2

    In principe is dit mogelijk, al is de kans dat dit al op veel jongere leeftijd was ontdekt aanzienlijk, en daarom onwaarschijnlijk. Welke symptomen schrijft u toe aan het borderline syndroom en wanneer heeft u deze symptomen of kenmerken het eerst bij uzelf ontdekt, op welke leeftijd?

    Reageer
    #3

    alles kan natuurlijk he, ik ben er 34 en sinds een zevental jaar geleden vasstgesteld dat ik borderline heb, maar dat moet natuurlijk door een psychiater vastgesteld worden he, want wat blijkt nu na al die jaren, dat de symptomen die ik vertoon ook wel eens op iets anders kunnen slagen.

    vraagje, waarom en aan de hand van welke symptomen denk je dat je bordeline hebt???

    ben je in behandeling bij een psychiater want dat wordt natuurlijk niet zomaar vastgesteld he, ik wist het pas na vier jaar.

    grtz ratje77

    Reageer
Reageer op: Bordeliner


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief