Borderline

  • #1

    Ik ben een vrouw van 19 jaar oud, ik heb een heel moeilijk verleden achter de rug en heb nu een partner voorv1 jaar maar een knipperlicht relatie zijn ouders hebben me verteld dat ik borderline heb.

    In het begin wilde ik het niet geloven maar nadat ik heel veel info heb opgezocht begin in te denken dat ze gelijk hebben.

    Maar met mijn verleden en heb vroeger voor me eigen moeten zorgen kreeg niet veel liefde en heb nooit iemand gehad om mee te praten.

     

    Iedereen die me wilt helpen duw ik steeds weg en ik denk dat ik het wel alleen kan omdat heb al jaren voor me eigen moeten opkomen en zorgen.

     

    Ze willen dat ik met een dokter erover ga praten maar door me verleden ben ik niet echt een prater.

     

    Heeft er iemand tips die misschien hetzelfde heeft meegemaakt

     

    Reageer
    #2

    hallo patricia,

     

    ik ben zelf gediagnostiseerd met borderline. Als jij last hebt van je verleden is het handig om met een proffesional te praten. Ikzelf ben ook geen prater maar het helpt mij wel verder te komen. Je mag zelf aangeven of je een klik voelt met je therapeut dat is erg belangrijk, vooral als je geen prater bent.Verder kun je met de diagnose een pakket van therapieen krijgen die zorgen dat jij mentaal stabieler en fijner voelt. Dat is uiteindelijk ook beter voor je relatie.

    en borderline is er in verschillende soorten en maten je moet aan 5 van de 9 symptomen voldoen om het daadwerkelijk te hebben. Er zijn dus 285 manieren om borderline te hebben. Dus laat je vooral niet leiden door het beeld wat de meesten uit de maatschappij hebben want die kennen alleen de heftige borderliners van tv.

    hoop dat je hier wat mee kan.

    Reageer
Reageer op: Borderline


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief