Emotie regulatie stoornis?

  • #1

    Hallo, ik heb een emotie regulatie stoornis, is dit de nieuwe benaming voor borderline of is dat een apart iets en hoort het alleen bij borderline?

    Reageer
    #2

    Dat kan los staan van borderline

    Reageer
    #3

    Ik heb ook een emotie regulatie stoornis. Dit valt onder borderline persoonlijkheidsstoornis. Dit betekent dat je geen klassieke borderliner bent.  In mijn geval geldt dit zo. Ik ben 28 jaar. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het behoorlijk heftig vond om deze diagnose te krijgen.  Zo erg dat ik de therapie heb afgewezen.  Nu een aantal maanden later heb ik me er toch aan toegeven en heb me aangemeld voor de behandeling Diagnostische gedragstherapie afgekort DGT. En ik slik sinds een maandje ongeveer weer antidepressiva. Sertraline. Deze keer hoop ik het te redden met 50mg in tegenstelling tot de eerste keer zat ik op een gegeven moment op 150mg ik was echt 20 kilo aangekomen.

    • Groetjes Sharon
    Reageer
Reageer op: Emotie regulatie stoornis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief