Polsslager ader doorgesneden en na heling nog veel last

 • #1

  TW HEFTIGE FOTOS VERSE AUTOMUTILATIE!
  (sorry voor de foto maar dat geeft meer duidelijkheid) FOTO IS VAN MAAND GELEDEN NIET NU!
  Hoi iedereen dit is de eerste keer dat ik op een forum schrijf omdat ik oprecht niet weet wat ik moet doen! Op bevrijdingsdag (5 mei 2022) had ik hard drugs gedaan en ik kreeg een bad trip, ik heb al een verleden met automutilatie maar had het nooit heel diep of bij me polsen gedaan! door die bad trip draaide ik door en omdat ik niks voelde zat ik ongeveer 20 minuten elke keer opnieuw in dezelfde wond te snijden. Uiteindelijk was de wond best diep en ik zag letterlijk een witte laag helemaal in de wond? Ik heb die nacht ongeveer 1.5 uur non stop lopen bloeden en toen het gestopt was, was me hand letterlijk helemaal wit en mijn aderen helemaal paars. Het bloed spoot er niet uit maar het liep er wel heel snel uit als ik er niks op hield. Gelukkig heb ik het overleefd maar deze maand heb ik veel moeilijkheden gevoeld. zoals koude hand, kleurloze-witte hand, ader die helemaal dik en super zichtbaar werd terwijl het bij de andere hand niet gebeurde, veel pijn (stekelijke/krampende pijn?). en ik zit te twijfelen of ik het moet laten checken. Weet iemand wat dit kan betekenen? is mijn slagader beschadigd? Het litteken is nu nog rood-roze maar in het midden kan ik letterlijk het blauw van mijn slagader zien dus ik weet zeker dat het niet al te goed is. Alvast bedankt ๐Ÿ™‚

  Reageer
  #2

  Er zal van alles wat beschadigd zijn. Ga daarmee naar de huisarts

  Reageer
  #3

  Dankuwel voor u bericht. Ik ben alleen bang voor de reactie van mijn ouders. Waarschijnlijk is er inderdaad veel mis en 1 afspraak bij de huisarts kan ik wel geheim houden totdat ik naar het ziekenhuis moet. Ik ben namelijk 16 jaar oud. Maar ik heb wel veel pijn dagelijks dus misschien moet ik het overwegen.

  Reageer
  #4

  Als ik je een raad mag geven: je moet het niet alleen overwegen,, je moet het doen.

  Reageer
  #5

  Heftig.. jouw leeftijd, harddrugs en zulke diepe automutilatie.... ik hoop dat je hulp zoekt en krijgt

  Reageer
  #6

  hahaha lol ik zoek allang al hulp, hulpverleners weten van beide zaken maar doen er niks mee. Mentale systeem in nederland is niks.

  Reageer
  #7

  De ene hulpverlener (of ggz-instelling) is de andere niet.
  Als de nood zo hoog is, kun je je ook laten doorverwijzen naar een crisisdienst. Die kan met jou kijken wat er met je aan de hand is en je begeleiden tot je ergens terecht kunt.

  Ik hoop echt dat je zo veel mogelijk doet om hulp te krijgen, want ik weet hoe mensen eraan toe zijn die dit nog een tijdje doorzetten. Die hebben nooit een ander leven op kunnen bouwen en zitten voortdurend in opname, detox, enz.

  Heel veel geluk en doorzettingsvermogen toegewenst, ik hoop echt dat je je leven nog kunt omdraaien

  Reageer
Reageer op: Polsslager ader doorgesneden en na heling nog veel last
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief