Zelfmoord willen plegen

  • #1

    Hallo, mijn schuilnaam is Anoniem en ik wil dolgraag het allerliefst zelfmoord plegen, want ik kan de pijn die andere mensen mij aandoen niet meer aan! Het zit zo: Ik ben klassiek autistisch en daarom wordt ik nergens begrepen. Zo had iemand mij ooit uitgescholden voor "malloot" alleen omdat ik vlak voor zijn auto fietste, iemand werd op mijn werk zomaar kwaad op mij omdat ik buiten de pauze een koekje pakte en ik ben via het internet van meerdere websites verbannen! Hierdoor krijg ik niet alleen zelfmoordneigingen, maar ook enorme wraakgevoelens. Ik zou de mensen die ooit in mijn leven mij pijn hadden gedaan, een zeer, ernstige doodstraf willen laten bezorgen! Ik heb al eens in mijn leven meerdere malen iemand met de dood bedreigd, waardoor ik ooit eens 5 dagen in een cel moest door brengen.
    Mijn problemen zijn nog lang niet de wereld uit en ik zie gewoon geen andere uitweg meer dan zelfdoding! Ik krijg al meer dan een half jaar hulp van stichting Transfore en een psychotherapeut, zonder enige vorm van succes!

    Reageer
    #2

    Jeetje, wat heftig dat je zoveel pijn hebt van dat mensen je niet begrijpen (en daardoor kunnen kwetsen), dat je daar zo agressief van word naar jezelf en anderen.

    Niet begrepen worden en gekwetst worden, waarom maakt dat zó kwaad?

    Reageer
    #3

    Misschien nagaan wat er verkeerd gaat op forums en dat bespreken met psycholoog?

    Reageer
    #4

    Ik wil ook stoppen kan alleen niks pijnloos vinden. Elke dag een hell

    Reageer
    #5

    Wil ook iedere dag zelfmoord plegen! Hoop als ik ‘s avonds naar bed ga de volgende dag niet meer wakker word!
    Iedere dag een hel voor mij ook!

    Reageer
    #6

    Ik hoop dat het goed komt met je. Blijf sterk!

    Reageer
    #7

    Via de huisarts kun je met de POH praten voor hulp. Blijf sterk!

    Reageer
    #8

    Hallo anoniem,
    Andere mensen weten niet hoe erg jij struggelt met je autisme, en mensen kunnen wreed zijn met hun woorden en daden, en voor jou komt het extra hard binnen, waarschijnlijk net door je autisme.
    Het kan helpen om een psycholoog te raadplegen. Die kan je helpen om om te gaan met je zware emoties, voor jou kan het ook deugd doen om eens te praten. Je bent niet alleen, veel mensen voelen zich onbegrepen, praten helpt echt!
    Ik kan nu wel zeggen 'trek het je niet aan', maar daar heb je niets aan, waar je misschien wel iets aan hebt : er zijn veel mensen die naar je willen luisteren, en je graag zien, probeer je daar al zeker aan op te trekken! Warme knuffels

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Zelfmoord willen plegen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief