Autisme medicatie en vaak overgeven

  • #1

    Goedemiddag,

    Mijn 5 jarig neefje heeft autisme. En heeft hier ook zware medicatie voor gekregen. Helaas hoort hier een vervelende bijwerking bij: misselijkheid.

    Maar bij mijn neefje is het zo erg dat hij bijna wekelijks (vooral de laatste tijd) een aantal keer overgeeft. Hij hoeft maar iets te veel te eten (niet altijd, af en toe ook als hij minder heeft gegeten), en hij moet al overgeven. Een aantal dagen geleden heeft hij 2 dagen achter elkaar een aantal keren overgegeven en ook echt veel..
    Ik kan mij niet voorstellen dat dit normaal is.
    Ik kan mij er niet mee bemoeien omdat het mijn kind niet is. Maar mijn vraag is: zijn er mensen die hier ervaring mee hebben en misschien tips hebben? Waardoor zijn misselijkheid en overgeven minder wordt.

    Reageer
    #2

    Autisme medicatie is mij onbekend. Misschien is het medicatie om wat beter met boosheid of prikkels om te gaan?

    Ik ben erg nieuwsgierig welke medicatie wordt voorgeschreven.
    En tegen welk symptoom van autisme.

    Reageer
    #3

    Volgens mij gebruiken ze de medicatie ook bij schizofrenie. Ik weet verder niet precies welke medicatie. Ik denk antipsychotica.
    Mijn neefje had altijd van die "woede aanvallen" . Ofja veel slaan, knijpen, schoppen, duwen, krabben. Zulke dingen. Hij kreeg medicatie om hem wat rustiger te krijgen op dat gebied.

    Reageer
Reageer op: Autisme medicatie en vaak overgeven


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief