Vermoedelijke autisme

  • #1

    hallo mijn zoontje van bijna 3 jaar heeft een vermoeden autisme ... oogcontact weinig , communicatie moeilijk omdat hij ook niet verbaal is ... bij momenten als ik het niet meer weet wat hij wilt, dan wordt hij ambetantig.. huilerig en boos. Ook wilt hij voortdurend iets eten ... boterhammen at hij wel en na een pneumo- vax 23 die hij vorige maand had gekregen wilt hij totaal geen boterhammen meer eten en werd ook lang ziek . Logopedist daar gaat hij ook heen , alleen zie ik dat de logopediste het soms zelf niet meer weet hoe en welke hulpmiddelen het best past om ons zoontje te helpen met communicatie. En ik als moeder denk dan soms van dat ik het gewoonweg niet meer weet telkens hij zo van die driftbuien krijgt en is erg aanhankelijk van me. Ik overweeg de caese -therapie... en toch ook met twijfels ..AUB ouders die me begrijpen en ervaring hebben met caese - therapie laat me weten hoe het bij jullie was. alle informatie en ervaring van ouders met hun autistisch kind zijn welkom . Wil enkel mijn zoontje helpen zodat hij minder van die driftbuien krijgt omdat hij erger word wanneer er iets niet begrepen word is dit zwaar voor ons en zeker voor hem . Positieve en negatieve ervaring zijn welkom!

    Reageer
    #2

    Ik ben Chantal boll en ben zwaar hartpatiënt, aantal meer dingen en autisme.

    Mijn moeder zei dat ik vroeger getest ben door een psychiater en dat is toen vastgesteld alleen helaas staat het niet in mijn dossier. Mijn moeder is een paar maanden geleden overleden en loop nu bij een soort psycholoog en zei vind dat daar niks van klopt en dat er ook niet vormen van autisme bestaat.

    Ik denk daar anders over.

    Heb ik gelijk of is autistisch maar 1 ding?

    Groetjes Chantal

    Reageer
    #3

    Autisme heeft vele vormen. Je hebt dus helemaal gelijk

    Reageer
    #4

    Dankjewel

    Reageer
    #5

    In de nieuwe DSM praten ze niet meer over vormen maar over ASS.

    Reageer
Reageer op: Vermoedelijke autisme


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief